OfficeGrip_logo

Beveiliging

Een veilige werkomgeving

Een beveiligde werkomgeving is essentieel bij een moderne werkplek. Bij OfficeGrip besteden wij daarom veel aandacht aan het beveiligen van de ICT-omgeving.

Microsoft 365 beveiliging

Beveiliging is een essentieel onderdeel

Cybercriminelen worden steeds creatiever en slaan vaker toe. Beveiliging is daarom al lang geen extra onderdeel meer, maar de kern van een moderne werkplek geworden. Daarom besteden wij uiterst veel aandacht aan het beveiligen van de werkomgevingen van onze klanten.

Complete beveiliging

De beveiliging van uw organisatie centraal

Een beveiligde ICT-omgeving is een essentieel onderdeel van een moderne werkplek. Het aantal cyberaanvallen is drastisch aan het toenemen, waardoor het voor bedrijven noodzakelijk is om verschillende beveiligingsoplossingen te investeren. Bij OfficeGrip stellen wij daarom de beveiliging van onze klanten centraal. Wij passen bij elke moderne werkplek diepgaande beveiligingsmaatregelen toe om maximale bescherming te bieden voor onze klanten.

Microsoft 365 beveiliging
Microsoft Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Het beheren van de complete IT-omgeving

Het beheren en up-to-date houden van apparaten kan een behoorlijke klus zijn. Werknemers bevinden zich steeds vaker op verschillende locaties, waardoor traditionele methodes niet meer toereikend zijn. Bij OfficeGrip kunnen wij met werkplekbeheer alle zakelijke apparaten beheren en veilig houden. Dit doen wij door Microsoft Endpoint manager te gebruiken en deze naar wens in te richten. Op deze manier kunnen wij direct zien of een apparaat voldoet aan het bedrijfsbeleid, waardoor apparaten op een veilige manier toegang krijgen tot gegevens. Voor meer informatie over werkplekbeheer kunt u vrijblijvend een van onze adviseur spreken.

Azure Active Directory

Toegang op basis van identiteit

Inloggen met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord is niet meer veilig genoeg. Daarom implementeren wij standaard Multi-Factor Authenticatie bij elke omgeving. Dit zorgt ervoor dat cybercriminelen niet gemakkelijk kunnen inloggen met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord. Door Conditional Access te implementeren wordt daar nog een stap toegevoegd. Met Conditional Access worden verschillende datapunten met elkaar vergeleken voordat toegang wordt gegevens tot de werkomgeving.

Microsoft 365 beveiliging

Bekijk onze oplossingen

Bij Officegrip is het aspect beveiliging een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Veiligheid van onze assets en klanten is één van onze kernprioriteiten binnen ons bedrijfsproces. Wij werken graag samen met onze klanten om hun beveiliging up-to-date te houden en beleid en regels op te stellen, waardoor medewerkers veilig kunnen werken op verschillende platformen

Toegang op basis van identiteit

Azure Active Directory

Met Azure Active Directory krijgen werknemers op een veilige manier toegang tot gegevens. Deze toegang wordt geregeld op basis van hun identiteit.

Microsoft 365 beveiliging

Microsoft Defender for Business

Met Microsoft Defender for Business wordt de complete organisatie beschermd tegen cyberbedreigingen. Een normale virusscanner is niet meer voldoende.

Proactieve monitoring

Microsoft Intune

Met Microsoft Intune worden alle apparaten beheerd vanuit de cloud. Organisaties kunnen op deze manier alle apparaten laten voldoen aan het organisatiebeleid.

Defender for Business 4

De Security Baseline van OfficeGrip

Wees cybercriminelen te slim af met onze Security Baseline. De Security Baseline biedt een stabiele basis om bescherming te bieden tegen cyberaanvallen.

Persoonlijk advies nodig?

Benieuwd of Microsoft Defender for Business geschikt is voor jouw organisatie? Neem dan contact met een van onze experts op en dan bekijken we samen de huidige IT-omgeving.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: