OfficeGrip_logo

Een digitale werkplek voor communicatie en media

Bij OfficeGrip ondersteunen wij de communicatie- en mediasector met verschillende ICT-oplossingen. Bekijk al onze oplossingen of neem contact op met een van onze adviseurs.

Een moderne werkplek voor de complete organisatie

Een moderne werkplek maakt het eenvoudig om gegevens snel en moeiteloos met elkaar te delen, wat essentieel is binnen de communicatie- en mediasector. In deze branche is het vaak noodzakelijk om gezamenlijk aan verschillende documenten te werken, zoals nieuwsartikelen, video-inhoud, grafisch materiaal en meer. Dit kan soms leiden tot meerdere versies van hetzelfde document, wat verwarring en inefficiëntie kan veroorzaken.

Met een moderne werkplek hebben alle teamleden directe toegang tot de meest actuele gegevens, ongeacht waar ze zich bevinden. Het voorkomt fouten die kunnen optreden wanneer verouderde informatie wordt gebruikt en maakt real-time samenwerking mogelijk, waardoor teams snel kunnen reageren op veranderende omstandigheden en deadlines. Kortom, een moderne werkplek bevordert niet alleen de efficiëntie, maar verhoogt ook de kwaliteit en nauwkeurigheid van organisaties binnen deze branche. 

Communicatie & media moderne werkplek
Communicatie & media opslagplek

Eén centrale opslagplek voor gegevens

Het beheren van een grote hoeveelheid digitale content, zoals nieuwsartikelen, video’s, afbeeldingen en grafisch materiaal, vereist een geavanceerde ICT-infrastructuur. Deze documenten staan regelmatig versnippert op verschillende apparaten of traditionele fileservers. Dit brengt risico’s met zich mee op het gebied van dataverlies, wat je als organisatie uiteraard wilt voorkomen.

Onze moderne werkplek bevat krachtige tools voor het bijhouden van wijzigingen en het beheren van contentversies. Met SharePoint creëer je een veilige omgeving om alle projecten in op te slaan. Het platform zorgt ervoor dat iedereen direct toegang heeft tot de meest recente gegevens. Het is een veilige omgeving waarin verschillende back-up mogelijkheden zijn, waardoor de data optimaal wordt beschermd. Dit maakt SharePoint een geschikt platform om creatieve gegevens in op te slaan.

Toegang via een beveiligde werkomgeving

Gezien de gevoelige aard van veel mediagegevens, is gegevensbeveiliging en naleving van privacyvoorschriften van groot belang. Onze moderne werkplek bevat uitgebreide beveiligingslagen, zoals gegevensencryptie, toegangscontrole en beveiligingsaudits, om gevoelige informatie te beschermen. Toegang tot gegevens wordt toegewezen op basis van gebruikersrechten, waardoor dit ook geschikt is voor vertrouwelijke informatie. Met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden worden de gegevens optimaal beveiligd.

Communicatie & Media beveiligde werkomgeving

ICT-partner voor het MKB

OfficeGrip als Business Partner

Creativiteit

Maak samenwerken makkelijker

Samenwerken is een belangrijk onderdeel bij een creatief proces. Met een moderne werkplek wordt het makkelijker om samen in dezelfde documenten te werken. Iedereen heeft toegang tot de nieuwste gegevens, waardoor dubbele informatie wordt voorkomen. 

Communicatie & media Microsoft 365
Adoptie Communicatie & media

Complete ondersteuning

Ons Adoption & Change Management traject

Met ons Adoption & Change Management traject ondersteunen wij organisaties gedurende het hele proces. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem zorgt voor verandering binnen de organisatie. Bij OfficeGrip zetten we ons in om medewerkers het maximale uit de nieuwe omgeving te laten halen, wat sterk bijdraagt aan het stimuleren van hun creativiteit.

Samenwerken

Werk samen met klanten

Dankzij de moderne werkplek hebben klanten moeiteloos toegang tot hun projecten. Hierdoor wordt het delen van projecten met klanten een stuk eenvoudiger. Op deze manier krijgen klanten inzicht in de voortgang en kunnen ze direct feedback geven.

Microsoft 365 Communicatie & Media
ICT-omgeving Communicatie en Media

Minder complexiteit

Vereenvoudig de ICT-omgeving

Organisaties maken regelmatig gebruik van verschillende systemen. Dit zorgt voor onnodige complexiteit en kan veiligheidsrisico’s met zich meenemen. Met Microsoft 365 maak je de omgeving simpeler, veiliger en kostenefficiënt.

ICT-partner voor het MKB

OfficeGrip als Business partner

“De beste ICT-Partner voor het MKB zijn” – daar doen wij het voor. Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven succesvol vanaf elke locatie te laten werken. Dit doen wij door ondersteuning te bieden op het gebied van software- en hardware oplossingen. 

ICT specialist Accountancy

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft de kunst- en cultuursector toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt makkelijker door Microsoft Teams en met OneDrive heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Microsoft Teams

Optimaal samenwerken in één omgeving

Microsoft Teams brengt alle interne communicatie samen in één systeem, waardoor korte vragen niet langer in de mail terechtkomen. Documenten delen met collega’s wordt vereenvoudigt, dankzij de mogelijkheid om ze rechtstreeks via de chat te versturen. Daarnaast biedt het platform handige vergaderopties voor een gemakkelijke en effectieve samenwerking.

Microsoft Teams Odido
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke werknemer een gepersonaliseerde opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een opslagruimte waarin werknemers op een eenvoudige manier documenten kunnen opslaan en beveiligen. 

Microsoft Office applicaties

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 is er toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor werknemers meestal al bekend. Door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos met elkaar samen. 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!