OfficeGrip_logo

Een digitale werkplek voor Zorg en Welzijn

Bij OfficeGrip ondersteunen wij de zorg- en welzijnssector met verschillende ICT-oplossingen. Bekijk al onze oplossingen of neem contact op met een van onze adviseurs.

Een moderne werkplek voor de complete organisatie

De zorg- en welzijnssector vervuld een cruciale positie binnen onze maatschappij. Bij OfficeGrip voelen we de verantwoordelijkheid om deze sector te ondersteunen op het vlak van ICT. We staan klaar om samen met uw organisatie mee te denken en onze oplossingen in te zetten ter ondersteuning, rekening houdend met van de wet- en regelgeving omtrent privacygevoelige informatie.

Wij stellen onze oplossingen voor de zorg- en welzijnssector beschikbaar tegen speciale tarieven. Bij OfficeGrip beseffen we dat iedereen ooit afhankelijk kan zijn van deze sector, en daarom bieden we organisaties binnen deze branche de gelegenheid om alle producten en diensten tegen voordelige prijzen af te nemen.

Eén centrale opslagplek voor al uw gegevens

Binnen de zorg- en welzijnssector wordt er veel met privacygevoelige informatie gewerkt. Bij OfficeGrip zijn we bekend met de relevante wet- en regelgeving omtrent privacygevoelige informatie. Wij leveren organisaties binnen deze sector een oplossing aan waarin privacygevoelige gegevens veilig kunnen worden opgeslagen, gearchiveerd, geopend en bewerkt, geheel in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Met SharePoint creëer je een veilige omgeving om alle projecten in op te slaan. Het platform zorgt ervoor dat iedereen direct toegang heeft tot de meest recente gegevens. Het is een veilige omgeving waarin verschillende back-up mogelijkheden zijn, waardoor de data optimaal wordt beschermd. Dit maakt SharePoint een geschikt platform om creatieve gegevens in op te slaan.

Toegang via een beveiligde werkomgeving

Met een moderne werkplek wordt er gebruik gemaakt van een uiterst veilige werkomgeving. Toegang tot gegevens wordt toegewezen op basis van gebruikersrechten, waardoor dit ook geschikt is voor vertrouwelijke informatie. Met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden worden de gegevens optimaal beveiligd.

Communicatie & Media beveiligde werkomgeving

ICT-partner voor het MKB

OfficeGrip als Business Partner

Samenwerken

Maak samenwerken makkelijker

Binnen organisaties in de zorg- en welzijnssector is samenwerken een belangrijk aspect. Met een moderne werkplek wordt het makkelijker om samen in dezelfde documenten te werken. Iedereen heeft toegang tot de nieuwste gegevens, waardoor dubbele informatie wordt voorkomen.

Complete ondersteuning

Ons Adoption & Change Management traject

Met ons Adoption & Change Management traject ondersteunen wij organisaties gedurende het hele proces. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem zorgt voor verandering binnen de organisatie. Bij OfficeGrip zetten we ons in om medewerkers het maximale uit de nieuwe omgeving te laten halen, wat sterk bijdraagt aan het stimuleren van hun creativiteit.

Duidelijk inzicht

Werk samen met collega's

Dankzij de moderne werkplek hebben collega’s moeiteloos toegang tot verschillende afdelingen. Hierdoor wordt het delen van gegevens een stuk eenvoudiger. Op deze manier krijgen collega’s inzicht in de voortgang en kunnen ze direct feedback geven.

Minder complexiteit

Vereenvoudig de ICT-omgeving

Organisaties maken regelmatig gebruik van verschillende systemen. Dit zorgt voor onnodige complexiteit en kan veiligheidsrisico’s met zich meenemen. Met Microsoft 365 maak je de omgeving simpeler, veiliger en kostenefficiënt.

ICT-partner voor het MKB

OfficeGrip als Business partner

“De beste ICT-Partner voor het MKB zijn” – daar doen wij het voor. Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven succesvol vanaf elke locatie te laten werken. Dit doen wij door ondersteuning te bieden op het gebied van software- en hardware oplossingen. 

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 hebben organisaties toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt makkelijker door Microsoft Teams en met OneDrive heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Microsoft Teams

Optimaal samenwerken in één omgeving

Microsoft Teams brengt alle interne communicatie samen in één systeem, waardoor korte vragen niet langer in de mail terechtkomen. Documenten delen met collega’s wordt vereenvoudigt, dankzij de mogelijkheid om ze rechtstreeks via de chat te versturen. Daarnaast biedt het platform handige vergaderopties voor een gemakkelijke en effectieve samenwerking.

Microsoft Teams Odido
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke werknemer een gepersonaliseerde opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een opslagruimte waarin werknemers op een eenvoudige manier documenten kunnen opslaan en beveiligen. 

Microsoft Office applicaties

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 is er toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor werknemers meestal al bekend. Door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos met elkaar samen. 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!