OfficeGrip_logo

Een digitale werkplek voor zakelijke dienstverlening

Bij OfficeGrip ondersteunen wij de zakelijke dienstverleningssector met verschillende ICT-oplossingen. Bekijk al onze oplossingen of neem contact op met een van onze adviseurs.

Een moderne werkplek voor de complete organisatie

De zakelijke dienstverleningssector vormt het kloppende hart van de economie. Daarom is het essentieel dat organisaties binnen deze branche kunnen vertrouwen op een solide ICT-omgeving. OfficeGrip heeft bedrijven binnen deze sector een platform ontwikkeld, gebaseerd op de meest actuele en gangbare technologieën, dat zowel betrouwbaar als schaalbaar is.

Wij stellen onze uitgebreide reeks producten beschikbaar via een gedeeld Service Platform, zodat onze klanten in de zakelijke sector continu kunnen beschikken over de meest recente softwareversies. Dit platform zorgt ook dat de kosten voor essentiële producten zoals E-mail, Office, Bestandsopslag, Back-up en Telefonie worden gedeeld. Bovendien hebben onze klanten de flexibiliteit om onze diensten maandelijks aan te passen aan hun behoeften, waardoor er nooit sprake is van onnodige overcapaciteit en ICT-kosten. Op deze manier kunnen we altijd de meest recente softwareversies aanbieden tegen de meest gunstige prijs

Eén centrale opslagplek voor al uw gegevens

Binnen de zakelijke dienstverleningssector wordt er met grotere bestanden gewerkt. Deze gegevens staan regelmatig versnippert op verschillende apparaten of op een traditionele fileserver. Dit brengt risico’s met zich mee op het gebied van dataverlies, wat je als organisatie uiteraard wilt voorkomen.

Met SharePoint creëer je een veilige omgeving om alle projecten in op te slaan. Het platform zorgt ervoor dat iedereen direct toegang heeft tot de meest recente gegevens. Het is een veilige omgeving waarin verschillende back-up mogelijkheden zijn, waardoor de data optimaal wordt beschermd. Dit maakt SharePoint een geschikt platform om creatieve gegevens in op te slaan.

Toegang via een beveiligde werkomgeving

Met een moderne werkplek wordt er gebruik gemaakt van een uiterst veilige werkomgeving. Toegang tot gegevens wordt toegewezen op basis van gebruikersrechten, waardoor dit ook geschikt is voor vertrouwelijke informatie. Met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden worden de gegevens optimaal beveiligd.

Communicatie & Media beveiligde werkomgeving

ICT-partner voor het MKB

OfficeGrip als Business Partner

Creativiteit

Maak samenwerken makkelijker

Binnen organisaties is samenwerken een belangrijk aspect. Met een moderne werkplek wordt het makkelijker om samen in dezelfde documenten te werken. Iedereen heeft toegang tot de nieuwste gegevens, waardoor dubbele informatie wordt voorkomen.

Complete ondersteuning

Ons Adoption & Change Management traject

Met ons Adoption & Change Management traject ondersteunen wij organisaties gedurende het hele proces. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem zorgt voor verandering binnen de organisatie. Bij OfficeGrip zetten we ons in om medewerkers het maximale uit de nieuwe omgeving te laten halen, wat sterk bijdraagt aan het stimuleren van hun creativiteit.

Samenwerken

Werk samen met klanten

Dankzij de moderne werkplek hebben klanten moeiteloos toegang tot hun projecten. Hierdoor wordt het delen van projecten met klanten een stuk eenvoudiger. Op deze manier krijgen klanten inzicht in de voortgang en kunnen ze direct feedback geven.

Minder complexiteit

Vereenvoudig de ICT-omgeving

Organisaties maken regelmatig gebruik van verschillende systemen. Dit zorgt voor onnodige complexiteit en kan veiligheidsrisico’s met zich meenemen. Met Microsoft 365 maak je de omgeving simpeler, veiliger en kostenefficiënt.

ICT-partner voor het MKB

OfficeGrip als Business partner

“De beste ICT-Partner voor het MKB zijn” – daar doen wij het voor. Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven succesvol vanaf elke locatie te laten werken. Dit doen wij door ondersteuning te bieden op het gebied van software- en hardware oplossingen. 

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 hebben organisaties toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt makkelijker door Microsoft Teams en met OneDrive heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Microsoft Teams

Optimaal samenwerken in één omgeving

Microsoft Teams brengt alle interne communicatie samen in één systeem, waardoor korte vragen niet langer in de mail terechtkomen. Documenten delen met collega’s wordt vereenvoudigt, dankzij de mogelijkheid om ze rechtstreeks via de chat te versturen. Daarnaast biedt het platform handige vergaderopties voor een gemakkelijke en effectieve samenwerking.

Microsoft Teams Odido
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke werknemer een gepersonaliseerde opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een opslagruimte waarin werknemers op een eenvoudige manier documenten kunnen opslaan en beveiligen. 

Microsoft Office applicaties

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 is er toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor werknemers meestal al bekend. Door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos met elkaar samen. 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!