OfficeGrip_logo

ICT bedrijf in Breda

Een moderne ICT-omgeving

Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven in de regio Breda om een moderne ICT-omgeving te creëren. Dit doen wij door de nieuwste software en hardware oplossingen toe te passen.

ICT bedrijf Breda

Waarom kiezen voor OfficeGrip

Bij OfficeGrip hebben wij al veel bedrijven in Breda geholpen met hun ICT-omgeving. Dit doen wij door de nieuwste Microsoft technieken te gebruiken voor onze klanten. Wij adviseren onze partners en bieden persoonlijke ondersteuning en trainingen aan. Bij OfficeGrip kunnen wij voorzien in software en hardware oplossingen voor bedrijven actief in en rondom Breda!

Productiever werken

Een moderne werkomgeving

Bij OfficeGrip maken wij gebruik van de nieuwste Microsoft 365 technieken voor bedrijven in en rondom Breda. Door het hybride werken zijn er verschillende uitdagingen ontstaan met betrekking tot het productiever werken. Een aantal van deze uitdagingen zijn:

  • Hoe kunnen werknemers vanaf elke locatie toegang krijgen tot gegevens?
  • Hoe kan de beveiliging worden verbeterd van bedrijfsgegevens
  • Hoe kunnen werknemers optimaal samenwerken met elkaar

Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven in en rondom Breda om de productiviteit te verbeteren. Dit doen wij door een moderne werkplek te creëren.

ICT bedrijf Breda Office
Breda Office-365-specialist

Complete beveiliging

De beveiliging van uw organisatie centraal

De beveiliging van gegevens is niet optioneel, maar een essentieel onderdeel. Bij OfficeGrip stellen wij de beveiliging van de ICT-omgevingen centraal. Wij besteden veel aandacht aan het beveiligen van alle bedrijfsgegevens, omdat cybercriminaliteit enorm aan het toenemen is. Onze klanten verwachten van ons dat wij een veilige werkplek creëren. Wij passen bij elke moderne werkplek diepgaande beveiligingsmaatregelen toe, om maximale bescherming te bieden tegen cybercriminaliteit. In onze blogbericht staan een aantal beveiligingsmogelijkheden toegelicht:

Een veilige werkomgeving voor uw organisatie

Bij OfficeGrip staat het creëren van een veilige werkomgeving centraal. Wij passen daarom met software en hardware oplossingen verschillende beveiligingsmogelijkheden toe. Op deze manier bieden wij bedrijven in Breda en omgeving een veilige werkplek.

Microsoft 365 beveiliging

Optimale bescherming

Met verschillende beveiligingsmogelijkheden beschermen wij uw organisatie tegen kwaadwillende derden.

Proactieve monitoring

Proactieve monitoring

Bij OfficeGrip houden wij proactief de moderne werkplek in de gaten. Dit helpt om beveiligingsproblemen te voorkomen.

Toegang op basis van identiteit

Veilige toegang

Inloggen moet op een veilige manier gebeuren. Daarom implementeren wij Multi-Factor Authenticatie en andere beveiligingsmogelijkheden.

Een ICT bedrijf in Breda

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de Cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden. Benieuwd wat wij precies voor uw bedrijf in Breda kunnen betekenen? Spreek dan met een van onze adviseurs die u persoonlijk advies kan geven:

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Software en hardware oplossingen

Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven met software en hardware oplossingen. Wij moderniseren werkplekken door Microsoft 365 te gebruiken en bieden verschillende hardware oplossingen aan. Dit betekent dat wij uw organisatie van de nieuwste oplossingen kunnen voorzien met één centraal aanspreekpunt. Door vele jaren ervaring met Microsoft 365 en ons toonaangevende Adoptie & Change Management traject kunnen wij uw bedrijf in Breda optimaal ondersteunen!

SharePoint

Een modern intranet

Met Microsoft SharePoint krijgt uw organisatie één centrale opslaglocatie voor bedrijfsgegevens. Dit maakt het mogelijk om op een veilige manier gegevens op te slaan. Bij OfficeGrip richten wij een SharePoint omgeving compleet op maat in, waardoor het optimaal aansluit bij uw organisatie.

Met SharePoint wordt het makkelijker om samen te werken binnen uw organisatie. Deel eenvoudig gegevens met elkaar en stimuleer samenwerken binnen de organisatie.

ICT bedrijven Breda

Microsoft Teams

Een samenwerkingshub

Met Microsoft Teams kunnen collega’s optimaal met elkaar samenwerken en documenten delen. Microsoft Teams biedt verschillende functionaliteiten aan waarmee het mogelijk wordt om vanaf elke locatie in contact te blijven met elkaar. Bij OfficeGrip implementeren wij Microsoft Teams en richten deze omgeving compleet naar wens in.

Nu we steeds vaker vanaf verschillende locaties zijn gaan werken, kan Microsoft Teams eigenlijk niet meer ontbreken. Bekijk daarom hier wat Microsoft Teams voor jou kan betekenen.

ICT Breda Office 365

OneDrive

Een persoonlijke opslaglocatie

Werknemers hebben verschillende gegevens op hun apparaten staan. Met Microsoft OneDrive worden al deze gegevens veilig opgeslagen in de cloud. Organisaties kunnen verschillende beleidsinstellingen toepassen om de omgeving veilig te houden.

Door OneDrive hebben werknemers altijd een back-up van hun gegevens in de cloud staan. Met 1 TB aan opslag hebben werknemers genoeg ruimte om persoonlijke gegevens op te slaan.

ICT specialist Office Breda

Microsoft Outlook

Veilig e-mailen

Microsoft Outlook maakt het mogelijk om de complete organisatie op een veilige manier te laten e-mailen. Door verschillende beveiligingsinstellingen toe te passen worden kwaadwillende derden geweerd uit de omgeving.

Bij OfficeGrip voeren wij mailmigraties uit en helpen wij uw organisatie veiliger te e-mailen. Bekijk de migratie mogelijkheden hier:

ICT Breda

Advies op maat

Neem contact met ons op
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: