OfficeGrip_logo

ICT Beheer in Arnhem

Zit uw bedrijf in de regio Arnhem en wilt u graag het ICT beheer uitbesteden? Bij OfficeGrip specialiseren wij ons in het beheren van ICT omgevingen. Wij adviseren en helpen onze partners om zo efficiënt mogelijk te werken.

ICT Beheer uitbesteden

Focussen op wat belangrijk is

Bij OfficeGrip helpen wij organisaties in de regio Arnhem door hun ICT omgeving te beheren. Wij bieden namelijk ondersteuning op het gebied van software en hardware, waardoor we de complete ICT omgeving naar wens kunnen inrichten. 

Het beheren van een ICT omgeving is namelijk enorm belangrijk. Door de juiste middelen toe te passen wordt er veiliger, efficiënter en productiever gewerkt binnen uw organisatie. Door het ICT beheer van uw organisatie in Arnhem uit te besteden kunt u zich beter focussen op de kerntaken binnen de organisatie.

ICT beheer uitbesteden Arnhem

Wat doen wij precies?

Wij beheren voor organisaties in de regio Arnhem de complete ICT omgeving. Bij OfficeGrip kijken wij naar de wensen en behoeftes binnen de organisatie, om op deze manier mee te denken aan het efficiënter inrichten van de ICT omgeving.

Hoe doen wij dit

De menselijke kant

Het vernieuwen van een ICT omgeving is meer dan alleen een systeemverandering. Eindgebruikers moeten betrokken worden binnen dit proces, om deze omgeving zo succesvol mogelijk in te richten.

Daarom hebben wij bij OfficeGrip het Adoptie & Change management traject ontwikkeld. Dit traject betrekt alle belanghebbende binnen de organisatie en zorgt voor een ICT omgeving die compleet bij uw organisatie past. 

ICT beheer Arnhem

Waarom kiezen voor OfficeGrip

Bij OfficeGrip werken wij altijd vanuit onze 4 kernwaardes. Deze kernwaardes helpen ons om partners zo optimaal mogelijk te helpen en ondersteunen. 

Afspraak is afspraak

Bij OfficeGrip komen wij onze afspraken na. Wij focussen ons op lange termijn relaties met onze business partners. Dit kan alleen door duidelijk te communiceren en afspraken na te komen.

Betrokkenheid

Betrokkenheid bij onze partners is enorm belangrijk. Wij weten wat er bij onze klanten speelt en hoe wij extra ondersteuning kunnen bieden. Daarom denken wij graag mee in oplossingen voor uw problemen.

Lifelong learning

Stilstaan is achteruitgaan. Onze medewerkers ontwikkelen zich daarom dagelijks en maken gebruik van de nieuwste technieken. Dit om uw organisatie optimaal te kunnen ondersteunen.

Golden goal

Klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk. Wij streven daarom naar 100% tevreden klanten. Dit doen wij door onze kernwaardes te volgen en daarnaar te handelen.

Benieuwd of wij kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op en een van onze experts helpt u verder!
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!