Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

ict-beheer-dordrecht

ICT Beheer in Dordrecht

ICT Beheer in Dordrecht

Zit uw bedrijf in regio Dordrecht en wilt u graag uw bedrijf haar ICT omgeving extern laten beheren? Lees dan snel verder.

Wat kunnen we voor uw organisatie betekenen?

Officegrip kan uw gehele ICT omgeving beheren naar uw wens. Wij helpen u graag verder met het inrichten van uw gehele Office 365 omgeving. Denk aan bijvoorbeeld een volledig ingerichte Sharepoint omgeving, speciaal ingericht door een van onze Sharepoint consultants. Of een nieuw efficiënt Dynamics 365 CRM systeem speciaal voor uw organisatie. Uiteraard alles in de cloud van Microsoft. Heeft u vragen over uw omgeving of licenties? Dan kunt u contact opnemen met Officegrip haar servicedesk. Zo zorgt Officegrip ervoor dat u het maximale kunt halen uit uw ICT. Bij Officegrip zorgt u ervoor dat uw ICT omgeving een waardevol onderdeel wordt van uw organisatie.

Wie zijn wij?

Officegrip is al meer dan 10 jaar ICT-partner van het MKB, waarbij we ons specialiseren in software en licenties van Microsoft in de cloud. Wij mogen onszelf dan ook Microsoft Gold Partner noemen. Onze focus gebieden zijn cloud migratie, productiviteit en veiligheid. Wij verzorgen voor uw de beste ICT omgeving op maat, volledig functionerend in de cloud. Samen met OfficeGrip zorgt uw organisatie ervoor dat u het maximale uit uw ICT haalt, en daar helpen wij u graag bij! Wij zijn niet alleen business partner van organisaties in Dordrecht en omstreken, maar doen zaken met organisaties in het hele land.

Neem vandaag nog contact op

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze IT consultants en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie. Van een simpele mail-migratie tot ingewikkelde adoptie-vraagstukken, OfficeGrip heeft altijd een passende oplossing op maat gemaakt voor u.

Tel: 088 47 47 444

Email: info@officegrip.nl

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Reageren niet mogelijk.