OfficeGrip_logo

ICT voor de Bouw en Vastgoed branche

Bent u als ondernemer actief in de bouw en vastgoed sector en op zoek naar een betrouwbare, voordelige ict-partner dan is OfficeGrip er speciaal voor u!

Dé ict-specialist voor het MKB-bedrijf

OfficeGrip is ICT-specialist voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

Stay in Touch

In de Bouw & Vastgoed sector is het gebruikelijk dat uw medewerkers geregeld op verschillende locaties aanwezig zijn. Het is van belang dat uw medewerkers ongeacht locatie, apparaat of internetverbinding bereikbaar zijn. Met Skype voor Bedrijven biedt OfficeGrip een oplossing die het mogelijk maakt om altijd en overal medewerkers te verbinden via chat, spraak of video.

Locatie onafhankelijk

Het werken op verschillende locaties biedt behalve het verbonden blijven meerdere uitdagingen met zich mee. Medewerkers hebben ongeacht locatie, apparaat of internetverbinding de tools nodig om productief te zijn. OfficeGrip biedt met Office365 een platform waarmee medewerkers altijd en overal productief kunnen zijn.

Contact

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!