OfficeGrip_logo

ICT voor de Communicatie en Media branche

Bent u als ondernemer actief in de communicatie en media sector en op zoek naar een betrouwbare, voordelige ict-partner dan is OfficeGrip er speciaal voor u!

Dé ict-specialist voor het MKB-bedrijf 

OfficeGrip is ICT-specialist voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

Video conferencing

Om tot het perfecte eindproduct te komen voor de klant is het van belang om de lijnen kort te houden en constant in contact te staan met de klant.
OfficeGrip biedt met Skype voor Bedrijven een communicatietool waarmee dit bij uitstek mogelijk is.
Via de video conferencing mogelijkheid die Skype voor Bedrijven biedt is het mogelijk om op een zeer laagdrempelige en tijdsefficiënte manier in contact te staan met uw klanten.
Daarnaast biedt Lync de mogelijkheid om direct in uw conferencing bestanden of uw scherm te delen, zodat u binnen één omgeving alle belangrijke zaken kunt doornemen.

Creative Sharing

Binnen de Communicatie & Media sector zijn ideeën altijd de basis van het eindproduct.
OfficeGrip biedt met Yammer een Social Enterprise Platform waarin op een laagdrempelige manier deze ideeën in een beveiligde organisatieomgeving gedeeld kunnen worden.
Doordat deze ideeën binnen één centrale omgeving worden gedeeld fungeert Yammer ook als kennisbank van uw organisatie.
Via de eenvoudige Search Interface is informatie gemakkelijk terug te vinden.

Contact

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!