Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 25 november 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
ict-consultancy

ICT voor de Consultancy branche

Bent u als ondernemer actief in de consultancy sector en op zoek naar een betrouwbare, voordelige ict-partner dan is OfficeGrip er speciaal voor u!

OfficeGrip is ICT-specialist voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

In de Consultancy sector is het gebruikelijk dat uw medewerkers vaak buiten kantoor zijn. Het is van belang dat uw medewerkers ook dan de tools hebben om productief te kunnen zijn. OfficeGrip biedt voor de Consultancy sector een oplossing die ongeacht de locatie of een internetverbinding uw medewerkers in staat stellen om de tools te gebruiken die zij nodig hebben om productief te zijn.

Doordat uw werknemers vaak buiten kantoor zijn is het lastig om altijd op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op het kantoor zelf. Om uw medewerkers toch verbonden te laten zijn met het fysieke kantoor en ze up-to-date te houden biedt OfficeGrip met Yammer een Social Enterprise Network als oplossing voor de Consultancy sector.

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback