OfficeGrip_logo

ICT voor de financiële dienstverlening

Bent u als ondernemer actief in de financiële dienstverlening sector en op zoek naar een betrouwbare, voordelige ict-partner dan is OfficeGrip er speciaal voor u! 

Dé ict-specialist voor het MKB-bedrijf

OfficeGrip is ICT-specialist voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

Databeveiliging

Binnen de Financiële sector is het gebruikelijk om met vertrouwelijke informatie te werken.
Dit brengt met het oog op dataopslag uitdagingen met zich mee.
OfficeGrip biedt organisaties binnen de Financiële sector middels SharePoint een beveiligd platform waarop informatie opgeslagen, gedeeld, bewerkt en geraadpleegd kan worden.

Naadloze integratie

Iedere organisatie binnen de Financiële sector zet één of meerdere bedrijfsspecifieke applicaties in voor haar bedrijfsvoering.
Deze bedrijfsspecifieke applicaties dienen te integreren met veelgebruikte algemene applicaties als Excel, Access, Word en Adobe PDF.
OfficeGrip heeft voor de Financiële sector een platform ontwikkeld waarbij een naadloze integratie tussen uw bedrijfsspecifieke applicaties en het OfficeGrip platform altijd wordt gegarandeerd.

Contact

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!