Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 12 april 2016
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
ict-financiele-dienstverlening

ICT voor de financiële dienstverlening

Bent u als ondernemer actief in de financiële dienstverlening sector en op zoek naar een betrouwbare, voordelige ict-partner dan is OfficeGrip er speciaal voor u!

OfficeGrip is ICT-specialist voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

Binnen de Financiële sector is het gebruikelijk om met vertrouwelijke informatie te werken.
Dit brengt met het oog op dataopslag uitdagingen met zich mee.
OfficeGrip biedt organisaties binnen de Financiële sector middels SharePoint een beveiligd platform waarop informatie opgeslagen, gedeeld, bewerkt en geraadpleegd kan worden.

Iedere organisatie binnen de Financiële sector zet één of meerdere bedrijfsspecifieke applicaties in voor haar bedrijfsvoering.
Deze bedrijfsspecifieke applicaties dienen te integreren met veelgebruikte algemene applicaties als Excel, Access, Word en Adobe PDF.
OfficeGrip heeft voor de Financiële sector een platform ontwikkeld waarbij een naadloze integratie tussen uw bedrijfsspecifieke applicaties en het OfficeGrip platform altijd wordt gegarandeerd.

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback