OfficeGrip_logo

ICT voor de Kinderopvang

Bent u als ondernemer actief in de kinderopvang sector en op zoek naar een betrouwbare, voordelige ict-partner dan is OfficeGrip er speciaal voor u! 

Dé ict-specialist voor het MKB-bedrijf

OfficeGrip is ICT-specialist voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

Kosten efficiënt

OfficeGrip draagt er zorg voor dat kinderopvangorganisaties kosten besparen op hun ICT-omgeving. Dit doen we door de inzet van een Shared Service Platform waarbij de kosten voor onderdelen als Office, Email, Microsoft Teams, SharePoint, Beveiliging en Back-up gedeeld worden.

Overal verbonden

Een kinderopvangorganisatie met meerdere locaties is eerder regel dan uitzondering. Het is van belang dat alle locaties met elkaar verbonden zijn en dat altijd de meest recente informatie ter beschikking is, ongeacht locatie of apparaat. Door de inzet van Office365 in combinatie met SharePoint heeft iedere medewerker altijd de meest recente informatie ter beschikking.

Contact

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!