OfficeGrip_logo

Ict voor de non-profit branche

Bent u als ondernemer actief in de non-profit sector en op zoek naar een betrouwbare, voordelige ict-partner dan is OfficeGrip er speciaal voor u!

Dé ict-specialist voor het MKB-bedrijf 

OfficeGrip is ICT-specialist voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

Kosten efficiënt

OfficeGrip biedt haar oplossingen voor de Non-Profit sector aan tegen speciale tarieven. De Non-Profit sector is voor een deel afhankelijk van subsidies, donaties en giften. Volgens OfficeGrip is het van belang dat deze inkomsten ingezet worden voor de missie van uw organisatie. Daarom is het voor organisaties binnen de Non-Profit sector mogelijk om alle producten en diensten van OfficeGrip af te nemen tegen gunstige tarieven.

Flexibele schil

Binnen de Non-Profit sector is het gebruikelijk dat het personeelsbestand voor een deel bestaat uit een flexibele schil, waarbij gedacht moet worden aan bijvoorbeeld vrijwilligers of freelancers. Dit is een grote uitdaging voor Non-Profit organisaties omdat de doorlooptijd van deze flexibele schil doorgaans relatief hoog ligt. OfficeGrip biedt Non-Profit organisaties de mogelijkheid om op een eenvoudige manier maandelijks wijzigingen aan te brengen in haar licentiestructuur zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Contact

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!