OfficeGrip_logo

Ict voor de zorg en welzijn branche

Bent u als ondernemer actief in de zorg en welzijn sector en op zoek naar een betrouwbare, voordelige ict-partner dan is OfficeGrip er speciaal voor u! 

Dé ict-specialist voor het MKB-bedrijf

OfficeGrip is ICT-specialist voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

Kosten efficiënt

OfficeGrip biedt haar oplossingen voor de Zorg- en Welzijnssector aan tegen speciale tarieven. Binnen OfficeGrip zijn wij ons ervan bewust dat iedereen deze sector ooit nodig heeft, en daarom is het voor organisaties binnen de Zorg- en Welzijnssector mogelijk om alle producten en diensten van OfficeGrip af te nemen tegen gunstige tarieven.

Privacy

Binnen de Zorg- en Welzijnssector wordt er veel met privacygevoelige informatie gewerkt. OfficeGrip is bekend met de wet- en regelgeving omtrent privacygevoelige informatie en biedt organisaties binnen de Zorg- en Welzijnssector een oplossing waarin privacygevoelige informatie kan worden opgeslagen, gearchiveerd, geopend en bewerkt conform de geldende wet- en regelgeving.

Contact

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!