OfficeGrip_logo

IT-specialist voor het MKB

Een moderne werkplek

Bij OfficeGrip helpen wij organisaties door het complete IT-beheer uit handen te nemen. Bekijk hier wat ons zo speciaal maakt.

Microsoft Office Specialist

Waarom kiezen voor OfficeGrip als IT-beheerder

Bij OfficeGrip helpen wij organisaties door het IT-beheer compleet uit handen te nemen. Dit doen wij door de nieuwste Microsoft technieken te gebruiken voor onze klanten. Wij adviseren en helpen onze partners om zo efficiënt mogelijk te werken.

Productiever werken

Verhoog de productiviteit

Bij OfficeGrip maken wij gebruik van de nieuwste Microsoft 365 technieken. Door het hybride werken zijn er verschillende uitdagingen ontstaan met betrekking tot het productiever werken. Een aantal van deze uitdagingen zijn:

  • Hoe kunnen werknemers vanaf elke locatie toegang krijgen tot gegevens?
  • Hoe kan de beveiliging worden verbeterd van bedrijfsgegevens
  • Hoe kunnen werknemers optimaal samenwerken met elkaar


Bij OfficeGrip helpen wij organisaties om de productiviteit te verbeteren. Dit doen wij door een moderne werkplek te creëren.

Microsoft 365 Office 365 Specialist
Office 365 specialist

Complete beveiliging

De beveiliging van uw organisatie centraal

De beveiliging van gegevens is niet optioneel, maar een essentieel onderdeel. Bij OfficeGrip stellen wij de beveiliging van de IT-omgevingen centraal. Wij besteden veel aandacht aan het beveiligen van alle bedrijfsgegevens, omdat cybercriminaliteit enorm aan het toenemen is. Onze klanten verwachten van ons dat wij een veilige werkplek creëren. Wij passen bij elke moderne werkplek diepgaande beveiligingsmaatregelen toe, om maximale bescherming te bieden tegen cybercriminaliteit. In onze blogbericht staan een aantal beveiligingsmogelijkheden toegelicht:

Een moderne werkplek in Microsoft 365

Met Microsoft 365 wordt er een moderne werkplek gecreëerd voor uw organisatie. Met de moderne werkplek wordt het mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige en productieve manier te werken.

Microsoft 365 beveiliging

Optimale bescherming

Met verschillende beveiligingsmogelijkheden beschermen wij uw organisatie tegen kwaadwillende derden.

Proactieve monitoring

Proactieve monitoring

Bij OfficeGrip houden wij proactief de moderne werkplek in de gaten. Dit helpt om beveiligingsproblemen te voorkomen.

Toegang op basis van identiteit

Veilige toegang

Inloggen moet op een veilige manier gebeuren. Daarom implementeren wij Multi-Factor Authenticatie en andere beveiligingsmogelijkheden.

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de Cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.
Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Microsoft SharePoint

Met Microsoft SharePoint maakt een organisatie gebruik van een modern intranet. Bij OfficeGrip maken wij een SharePoint omgeving op maat, waardoor het optimaal aansluit bij uw organisatie.

SharePoint

Een modern intranet

Met Microsoft SharePoint krijgt uw organisatie één centrale opslaglocatie voor bedrijfsgegevens. Dit maakt het mogelijk om op een veilige manier gegevens op te slaan. Bij OfficeGrip richten wij een SharePoint omgeving compleet op maat in, waardoor het optimaal aansluit bij uw organisatie.

Met SharePoint wordt het makkelijker om samen te werken binnen uw organisatie. Deel eenvoudig gegevens met elkaar en stimuleer samenwerken binnen de organisatie.

Microsoft 365 specialist SharePoint

Microsoft Teams

Microsoft Teams is de samenwerkingshub voor uw organisatie. Het is met Microsoft Teams mogelijk om te bellen, chatten, samenwerken en vergaderen met elkaar.

Microsoft Teams

Een samenwerkingshub

Met Microsoft Teams kunnen collega’s optimaal met elkaar samenwerken en documenten delen. Microsoft Teams biedt verschillende functionaliteiten aan waarmee het mogelijk wordt om vanaf elke locatie in contact te blijven met elkaar. Bij OfficeGrip implementeren wij Microsoft Teams en richten deze omgeving compleet naar wens in.

Nu we steeds vaker vanaf verschillende locaties zijn gaan werken, kan Microsoft Teams eigenlijk niet meer ontbreken. Bekijk daarom hier wat Microsoft Teams voor jou kan betekenen.

Moderne werkplek Microsoft 365

Microsoft OneDrive

Elke werknemer krijgt met Microsoft 365 1 TB aan persoonlijke opslagruimte. Met Microsoft OneDrive worden gegevens op een veilige manier opgeslagen en behouden organisaties controle over data.

OneDrive

Een persoonlijke opslaglocatie

Werknemers hebben verschillende gegevens op hun apparaten staan. Met Microsoft OneDrive worden al deze gegevens veilig opgeslagen in de cloud. Organisaties kunnen verschillende beleidsinstellingen toepassen om de omgeving veilig te houden.

Door OneDrive hebben werknemers altijd een back-up van hun gegevens in de cloud staan. Met 1 TB aan opslag hebben werknemers genoeg ruimte om persoonlijke gegevens op te slaan.

Microsoft OneDrive

Microsoft Outlook

Met Microsoft Outlook wordt het mogelijk om op een veilige manier e-mails te ontvangen en versturen. Door verschillende beveiligingsmogelijkheden worden alle links en bijlages extra gescand op virussen.

Microsoft Outlook

Veilig e-mailen

Microsoft Outlook maakt het mogelijk om de complete organisatie op een veilige manier te laten e-mailen. Door verschillende beveiligingsinstellingen toe te passen worden kwaadwillende derden geweerd uit de omgeving.

Bij OfficeGrip voeren wij mailmigraties uit en helpen wij uw organisatie veiliger te e-mailen. Bekijk de migratie mogelijkheden hier:

Moderne werkplek Microsoft 365

Advies op maat

Neem contact met ons op
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: