OfficeGrip_logo

Productief vanaf elke locatie werken

Microsoft 365 voor bedrijven

Microsoft 365 voor bedrijven maakt het mogelijk om vanaf elke locatie veilig & productief te werken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of plan een demo met een van onze experts.

Werk veilig vanaf elke locatie, dankzij de kracht van Microsoft 365

Een moderne werkomgeving

Microsoft 365 maakt het mogelijk om een moderne werkomgeving te creëren. Werk met heel de organisatie samen vanuit één centrale omgeving. 

Beveiliging is topprioriteit

Met Microsoft 365 voor bedrijven is de beveiliging van gegevens optimaal geregeld. Sla gegevens veilig op in de cloud en bescherm jouw organisatie tegen kwaadwillende.

Microsoft 365 voor bedrijven

Microsoft 365 voor bedrijven maakt het mogelijk om op een veilige & productieve manier te werken. Geef werknemers de mogelijkheid om vanaf elke locatie hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren, zonder compromissen te maken. Met de best-in-class samenwerkingstools blijven werknemers productief & verbonden met elkaar.

Waarom bedrijven kiezen voor Microsoft 365

Een veilige & productieve werkomgeving

Microsoft 365 voor bedrijven maakt het mogelijk om op een veilige & productieve manier te werken. Werknemers krijgen toegang tot verschillende samenwerkingstools en kunnen zorgeloos met elkaar gegevens delen en bewerken. Hybride werken wordt mogelijk met Microsoft 365, omdat werknemers optimaal met elkaar in contact blijven staan.

Met de verschillende beveiligingsmogelijkheden worden organisaties optimaal beschermd tegen kwaadwillende. Microsoft 365 voor bedrijven biedt de modernste beveiligingstechnieken en helpt om alle apparaten binnen de organisatie te beveiligen.

accountancy-cloud

Cloud

Werk volledig vanuit de cloud met de nieuwste en veiligste oplossingen. Microsoft 365 helpt werknemers makkelijker samenwerken met elkaar.

gecontroleerde-bron-virtual-agent

Veilig

Maak gebruik van een veilige werkomgeving voor uw organisatie. Met verschillende beveiligingsmogelijkheden wordt uw organisatie optimaal beschermd.

beheer

Apparaatbeheer

Microsoft 365 maakt het mogelijk om alle apparaten binnen uw organisatie te beheren. Zo weet u zeker dat alle bedrijfsdata veilig opgeslagen blijft op uw computer.

anywhere-virtual-agent

Samenwerken

Het samenwerken met collega's wordt makkelijker met Microsoft 365. Zorg ervoor dat werknemers vanaf elke locatie productief hun werk kunnen doen.

Klanten die op ons vertrouwen

Streven naar 100% klanttevredenheid

Al onze collega’s zetten zich dagelijks in om onze klanten optimaal te helpen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid, omdat bij OfficeGrip de focus ligt op een lange termijn relatie. Een ICT-omgeving moet uw bedrijf in staat stellen om optimaal te kunnen werken. Door onze expertise hebben wij al meer dan 450 klanten kunnen helpen!

Microsoft 365 Teams

De ICT-partner voor het MKB

Waarom kiezen voor OfficeGrip?

Bij OfficeGrip zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van de ICT-infrastructuur van onze partners. Dit doen wij door de nieuwste Microsoft 365 technologieën toe te passen. Door onze certificeringen mogen wij ons Microsoft Gold Partner noemen, wat betekent dat wij de juiste expertise bezitten voor het implementeren van Microsoft 365!

HP-Gold-partner-1

Werken vanuit de cloud

Microsoft 365 voor bedrijven creëert één centrale opslaglocatie

Microsoft 365 biedt de mogelijkheid om een SharePoint omgeving in te richten. Met SharePoint krijgen werknemers via één centrale omgeving toegang tot alle belangrijke gegevens binnen de organisatie. Gegevens worden op een veilige manier opgeslagen en zijn toegankelijk vanaf elke locatie. Microsoft 365 voor bedrijven biedt met SharePoint een modern intranet aan voor iedere werknemer binnen jouw organisatie.

Microsoft 365 moderne werkplek
Microsoft 365 implementatie

Samenwerken

Microsoft 365 helpt werknemers om in contact te blijven

Microsoft 365 voor bedrijven maakt het mogelijk om optimaal in contact te blijven met werknemers. Door Microsoft Teams kunnen collega’s bellen, chatten, samenwerken en vergaderen met elkaar. Documenten worden opgeslagen in aparte kanalen, waardoor een team direct bij de juiste gegevens terecht kan.

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Vrijblijvend advies nodig?

Advies nodig voor een Microsoft 365 omgeving? Bij OfficeGrip helpen wij u graag met uw Microsoft 365 uitdaging. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier

Heeft u direct een vraag of wilt u een demo plannen? Vul dan ons contactformulier in en onze experts nemen contact met u op!