Consultancy

banner-consultancy
De Consultancy sector is een sector waarmee OfficeGrip zich bij uitstek identificeert. Het constant meedenken om de bedrijfsprocessen van onze klanten te optimaliseren en het aanbieden van oplossingen op maat zijn aspecten die wij hoog in het vaandel hebben staan. Deze aspecten zult u ongetwijfeld vanuit uw eigen core business herkennen en maakt OfficeGrip en de Consultancy sector een perfecte match.

Locatie onafhankelijk

In de Consultancy sector is het gebruikelijk dat uw medewerkers vaak buiten kantoor zijn. Het is van belang dat uw medewerkers ook dan de tools hebben om productief te kunnen zijn. OfficeGrip biedt voor de Consultancy sector een oplossing die ongeacht de locatie of een internetverbinding uw medewerkers in staat stellen om de tools te gebruiken die zij nodig hebben om productief te zijn.

Stay in Touch

Doordat uw werknemers vaak buiten kantoor zijn is het lastig om altijd op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op het kantoor zelf. Om uw medewerkers toch verbonden te laten zijn met het fysieke kantoor en ze up-to-date te houden biedt OfficeGrip met Yammer een Social Enterprise Network als oplossing voor de Consultancy sector.