OfficeGrip_logo

ICT-oplossingen voor consultancy

Bij OfficeGrip ondersteunen wij de consultancy branche met verschillende ICT-oplossingen. Bekijk al onze oplossingen of neem contact op met een van onze adviseurs.

Een moderne werkplek voor de complete organisatie

Met een moderne werkplek is er vanaf elke locatie toegang tot belangrijke gegevens. Binnen de consultancy is het belangrijk om vanaf verschillende locaties te kunnen werken. Met een moderne werkplek heeft iedereen direct toegang tot de meest recente gegevens. Dit maakt het makkelijker om bij opdrachtgevers effectief aan de slag te gaan.

Maak het voor werknemers mogelijk om effectief samen te werken in één omgeving. Met de moderne werkplek wordt er optimaal samengewerkt en heeft iedereen direct toegang tot dezelfde omgeving.

Consultancy ICT oplossingen
Consultant ICT oplossing

Eén centrale opslagplek voor gegevens

Het opslaan van gegevens moet op een veilige manier gebeuren. Gegevens staan regelmatig versnippert op verschillende apparaten of op een traditionele fileserver. Dit brengt risico’s met zich mee op het gebied van dataverlies. Dit is iets wat je als organisatie uiteraard wilt voorkomen.

Met SharePoint creëer je een veilige omgeving om alle projecten in op te slaan. Het platform zorgt ervoor dat iedereen direct toegang heeft tot de meest recente gegevens. Het is een veilige omgeving waarin verschillende back-up mogelijkheden zijn, waardoor de data optimaal wordt beschermd. Dit maakt SharePoint een geschikt platform om privacygevoelige gegevens in op te slaan.

Toegang via een beveiligde werkomgeving

Met een moderne werkplek wordt er gebruik gemaakt van een uiterst veilige werkomgeving. De toegang tot gegevens wordt op basis van rechten toegekend, waardoor het ook geschikt is voor gevoelige gegevens. Met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden worden de gegevens optimaal beveiligd.

Communicatie & Media beveiligde werkomgeving

ICT Partner voor het MKB

OfficeGrip als Business partner

Veiligheid

Op een veilige manier toegang

In de consultancy is het belangrijk om op een veilige manier toegang te hebben tot gegevens. Met een Microsoft 365 omgeving wordt het mogelijk om deze omgeving in te richten. Creëer een veilige plek om gegevens in op te slaan en te delen met collega’s.

Microsoft 365 Accountancy
Adoptie Communicatie & media

Complete ondersteuning

Ons adoptie & change management traject

Met ons adoptie & change management traject ondersteunen wij organisaties van begin tot eind. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem zorgt voor verandering in de organisatie. Bij OfficeGrip helpen wij werknemers optimaal gebruik te maken van de nieuwe omgeving, waardoor direct de creativiteit toeneemt.

Samenwerken

Werk samen met klanten

Met een moderne werkplek wordt het mogelijk om klanten toegang te geven tot hun gegevens. Maak het makkelijker om documenten te delen terwijl je zelf controle behoudt over de omgeving. Klanten blijven zo geïnformeerd en gegevens worden op een veilige manier gedeeld.

Kosten efficiënte oplossing MS 365
Accountancy IT Training

Minder complexiteit

Versimpel de ICT-omgeving

Organisaties maken regelmatig gebruik van verschillende systemen. Dit zorgt voor onnodige complexiteit en kan veiligheidsrisico’s met zich meenemen. Met Microsoft 365 maak je de omgeving simpeler, veiliger en kostenefficiënt.

ICT partner voor het MKB

OfficeGrip als Business partner

“De beste ICT Partner voor het MKB zijn” – daar doen wij het voor. Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven succesvol vanaf elke locatie te laten werken. Dit doen wij door ondersteuning te bieden op het gebied van software en hardware oplossingen. 

ICT specialist Accountancy

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de Cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.
Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Microsoft Teams

Optimaal samenwerken in één omgeving

Met Microsoft Teams wordt alle interne communicatie in één systeem gezet, waardoor korte vragen niet meer in de e-mailboxen belanden. Deel document gemakkelijk met collega’s door deze via de chat te sturen of maak gebruik van de vergadermogelijkheden.

Microsoft Teams T-Mobile
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke werknemer een persoonlijke opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een privé opslagruimte, waardoor werknemers op een simpele manier documenten kunnen opslaan en veilig houden.

Microsoft Office apps

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 heb je toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor werknemers bekend terrein en door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos samen.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: