Financieel

banner-financieel
De Financiële sector is voor haar bedrijfsvoering voor een groot deel afhankelijk van ICT.
Bij het verwerken van gegevens, het opslaan van gegevens en de communicatie naar de klant toe speelt ICT een centrale rol.
OfficeGrip biedt voor de Financiële sector een platform waarbij de integratie van uw bedrijfsspecifieke applicaties en databeveiliging een centrale rol spelen.

Databeveiliging

Binnen de Financiële sector is het gebruikelijk om met vertrouwelijke informatie te werken.
Dit brengt met het oog op dataopslag uitdagingen met zich mee.
OfficeGrip biedt organisaties binnen de Financiële sector middels SharePoint een beveiligd platform waarop informatie opgeslagen, gedeeld, bewerkt en geraadpleegd kan worden.

Naadloze integratie

Iedere organisatie binnen de Financiële sector zet één of meerdere bedrijfsspecifieke applicaties in voor haar bedrijfsvoering.
Deze bedrijfsspecifieke applicaties dienen te integreren met veelgebruikte algemene applicaties als Excel, Access, Word en Adobe PDF.
OfficeGrip heeft voor de Financiële sector een platform ontwikkeld waarbij een naadloze integratie tussen uw bedrijfsspecifieke applicaties en het OfficeGrip platform altijd wordt gegarandeerd.


 

IT-Gids voor Financiële Dienstverlening

Maar weinig bedrijven hebben in zo’n korte periode te maken gehad met zo veel veranderingen als die in de financiële dienstverlening.

Snelle technologische innovaties, gecombineerd met deregulering, heeft de eens zo conservatieve sector getransformeerd in een voedingsbodem voor verstorende veranderingen en innovatieve experimenten.

Office 365 bouwt voort op deze fundamentele voordelen met mogelijkheden die perfect zijn afgestemd op de zakelijke en technologische behoeften van een moderne financiële instelling.

Office 365 biedt:

  • Functies die klantgegevens beter helpen beschermen
  •  

  • Tools voor een consistentere compliance
  •  

  • Toegankelijke gegevens-inzichten met analytische tools

 

 
Download hier de gids!
 
 

Bekijk hieronder alvast een preview van de IT-gids: