OfficeGrip_logo

ICT

De ICT-sector is een sector die altijd in beweging is, waarbij iedere organisatie haar eigen expertise heeft. De expertise van OfficeGrip ligt in het ondersteunen van organisatie om zich op de core business te focussen, waarbij ICT ingezet wordt als hulpmiddel. Dit geldt dus ook voor organisaties die actief zijn binnen de ICT-sector, en misschien wel juíst binnen de ICT-sector omdat we dezelfde taal spreken.

Shared Service Platform

OfficeGrip biedt haar productsuite aan vanaf een Shared Service Platform. Hierdoor zorgen we ervoor dat onze klanten binnen de ICT-sector altijd de meest recente versies van producten ter beschikking hebben. ‘Stilstand is achteruitgang’ is een principe wat in de ICT-sector meer dan op iedere andere sector van toepassing is.

In Control

Organisaties binnen de ICT-sector hebben doorgaans voldoende kennis om verschillende beheerstaken zelf uit te voeren. Om onze klanten binnen de ICT-sector deze mogelijk te bieden krijgen zij standaard toegang tot een Beheer Centrum. U kunt hierin zelf de keuze maken welke taken u zelf wilt uitvoeren en welke onderdelen u zelf wilt beheren.