OfficeGrip_logo

Een moderne werkplek voor het onderwijs

Binnen het onderwijs is een optimale ICT-omgeving essentieel. Maak het voor docenten mogelijk om efficiënt gebruik te maken van de nieuwste digitale oplossingen.

De perfecte ICT-omgeving voor het onderwijs

Een solide ICT-omgeving is essentieel binnen het onderwijs. Het moet voor zowel docenten als leerlingen moeiteloos zijn om gebruik te maken van een nieuwe ICT-omgeving. Deze omgeving dient veilig, efficiënt en voor iedereen toegankelijk te zijn.

Bij OfficeGrip streven we ernaar om op maat gemaakte ICT-oplossingen te bieden. Onze aanpak omvat het creëren van een op maat gemaakte Microsoft 365 omgeving, die docenten en leerlingen in staat stelt naadloos samen te werken binnen één gecentraliseerde omgeving. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vertrouwde Microsoft Office-applicaties. Op deze manier minimaliseren we de leercurve voor docenten en leerlingen wanneer ze overstappen naar deze nieuwe ICT-omgeving

ICT onderwijs
ICT scholen

Microsoft Teams voor het onderwijs

Microsoft Teams is een ideaal platform binnen het onderwijs. Het stelt docenten en leerlingen in staat om optimaal met elkaar samen te werken. Microsoft Teams biedt namelijk één centraal platform waarop communicatie en gegevensuitwisseling plaats kan vinden.

Leerlingen kunnen eenvoudig samenwerken en vergaderen binnen één geïntegreerde omgeving. Daarnaast hebben docenten de mogelijkheid om onderling snel berichten en documenten uit te wisselen, waardoor het delen van informatie binnen de onderwijsinstelling vereenvoudigd wordt. Dit alles vindt plaats binnen een veilige omgeving die volledig naar behoefte kan worden ingericht.

ICT voor het onderwijs

Een veilige ICT-oplossing

Het is essentieel dat de ICT-omgeving van een onderwijsinstelling veilig is. Met Microsoft 365 zijn er verschillende beveiligingsmogelijkheden om de digitale omgeving optimaal te beschermen. Toegang tot gegevens wordt toegewezen op basis van gebruikersrechten, waardoor dit ook geschikt is voor vertrouwelijke informatie. 

ICT-partner voor het onderwijs

OfficeGrip als Business partner

Lesgeven

Minder tijd kwijt aan administratieve taken

In het onderwijs staat lesgeven centraal. Administratieve taken zorgen ervoor dat er minder tijd resteert om effectief les te kunnen geven. Met een moderne ICT-omgeving zorg je ervoor dat docenten zich goed kunnen focussen op wat echt belangrijk is, namelijk de leerlingen.

Docent leerling Microsoft Teams
OfficeGrip adoptie traject

Complete ondersteuning

Ons Adoption & Change Management traject

Met ons Adoption & Change Management traject ondersteunen wij organisaties gedurende het hele proces. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem zorgt voor verandering. Bij OfficeGrip helpen wij docenten optimaal gebruik te maken van de nieuwe omgeving, waardoor het makkelijker wordt om deze omgeving efficiënt te gebruiken.

Samenwerken

Lesgeven op afstand

Microsoft Teams vereenvoudigt het proces om op afstand les te kunnen geven. Maak het voor docenten en leerlingen mogelijk om op een efficiënte manier contact te behouden. Dit platform maakt samenwerken binnen het onderwijs makkelijker, voor zowel docenten als leerlingen. 

Les op afstand
ICT-onderwijs versimpelen

Minder complexiteit

Vereenvoudig de ICT-omgeving

Door Microsoft 365 wordt de ICT-omgeving binnen het onderwijs gebruiksvriendelijker. De complete digitale infrastructuur wordt namelijk ondergebracht in één centraal systeem, waardoor er eenvoudiger gebruik van gemaakt kan worden. 

ICT-partner voor het onderwijs

OfficeGrip als Business partner

Bij OfficeGrip ondersteunen wij het onderwijs met de nieuwste ICT-technologieën. Het onderwijs verdient namelijk een moderne werkomgeving, zodat er effectief les kan worden gegeven.

OfficeGrip partner onderwijs

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 hebben onderwijsinstellingen toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt makkelijker door Microsoft Teams en met OneDrive heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

SharePoint

Eén centrale opslagplek

SharePoint maakt het mogelijk om één centrale opslagplek te hebben voor de complete organisatie. Met SharePoint maakt iedere docent gebruik van de meest recente versies, waardoor overbodige kopieën worden voorkomen.

SharePoint voor het onderwijs
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke docent een persoonlijke opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een privé opslagruimte, waardoor leerkrachten op een simpele manier documenten kunnen opslaan en veilig houden.

Microsoft Office applicaties

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 is er toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor docenten en leerlingen meestal al bekend. Door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos met elkaar samen. 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: