OfficeGrip_logo

ICT-oplossingen voor het onderwijs

Een goede ICT-omgeving in het onderwijs is erg belangrijk. Maak het voor docenten mogelijk om efficiënt gebruik te maken van de nieuwste oplossingen.

De perfecte ICT-omgeving voor het onderwijs

Het onderwijs verdient een degelijke ICT-omgeving om in te werken. Docenten en leerlingen moeten op een gemakkelijke manier gebruik kunnen maken van een nieuwe ICT-omgeving. Deze omgeving moet veilig, efficiënt en toegankelijk zijn voor alle gebruikers.

Bij OfficeGrip richten wij daarom een ICT-omgeving op maat in voor gebruikers. Dit doen wij met een Microsoft 365 omgeving, waardoor docenten en leerlingen optimaal kunnen samenwerken in één centrale omgeving. Dit kan bijvoorbeeld vanuit de bekende Microsoft Office apps. Docenten en leerlingen hoeven op deze manier minder te wennen aan de nieuwe ICT-omgeving.

ICT onderwijs
ICT scholen

Microsoft Teams voor het onderwijs

Microsoft Teams is een ideaal platform voor het onderwijs. Het stelt docenten en leerlingen in staat om optimaal met elkaar samen te werken. Microsoft Teams creëert voor het onderwijs namelijk één centraal platform om met elkaar te communiceren en gegevens te delen.

Maak het voor leerlingen mogelijk om makkelijk samen te werken en te vergaderen vanuit één omgeving. Docenten kunnen elkaar snel berichten en documenten toesturen, waardoor het makkelijker wordt om gegevens te delen binnen de organisatie. Dit gebeurt allemaal vanuit een beveiligde omgeving die compleet naar wens is in te stellen.

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met de ICT-oplossingen van Microsoft 365 heeft het onderwijs direct toegang tot de verschillende Microsoft Office apps. Dit zijn veelal bekende apps, wat ervoor zorgt dat zowel docenten als leerlingen direct aan de slag kunnen. Deze apps integreren met de cloud, waardoor gegevensverlies verleden tijd is.

ICT voor het onderwijs

Een veilige ICT-oplossing voor het onderwijs

Een ICT-omgeving voor het onderwijs moet veilig zijn. Met Microsoft 365 zijn er verschillende beveiligingsmogelijkheden om de omgeving te beschermen. Alle ICT-middelen kunnen namelijk vanuit één centraal punt worden beheerd.

ICT Partner voor het onderwijs

OfficeGrip als partner

Lesgeven

Minder tijd kwijt aan administratieve bezigheden

In het onderwijs draait het allemaal om lesgeven. De administratieve bezigheden zorgen ervoor dat er minder tijd is om effectief les te geven. Met een moderne ICT-omgeving zorg je ervoor dat docenten zich goed kunnen focussen op wat echt belangrijk is, namelijk de leerlingen.

Docent leerling Microsoft Teams
OfficeGrip adoptie traject

Complete ondersteuning

Ons adoptie & change management traject

Met ons adoptie & change management traject ondersteunen wij het onderwijs van begin tot eind. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem brengt verandering met zich mee. Bij OfficeGrip helpen wij docenten optimaal gebruik te maken van de nieuwe omgeving, waardoor het makkelijker wordt om deze omgeving te gebruiken.

Samenwerken

Lesgeven op afstand

Met Microsoft Teams wordt het makkelijker om op afstand les te geven. Maak het voor docenten en leerlingen mogelijk om op een efficiënte manier contact te behouden. Microsoft Teams maakt samenwerken binnen het onderwijs makkelijker voor docenten en leerlingen.

Les op afstand
ICT-onderwijs versimpelen

Minder complexiteit

Versimpel de ICT-omgeving

Met Microsoft 365 wordt de ICT-omgeving binnen het onderwijs versimpeld. De complete infrastructuur wordt namelijk ondergebracht in één centraal systeem, waardoor het makkelijker en gebruiksvriendelijker wordt. 

ICT partner voor het onderwijs

OfficeGrip als Business partner

Bij OfficeGrip ondersteunen wij het onderwijs met de nieuwste ICT-technologieën. Het onderwijs verdient namelijk een moderne werkomgeving, zodat er effectief les kan worden gegeven.

OfficeGrip partner onderwijs

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft het onderwijs toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag is er altijd toegang tot gegevens.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

SharePoint

Eén centrale opslagplek

SharePoint maakt het mogelijk om één centrale opslagplek te hebben voor de complete organisatie. Met SharePoint maakt iedere docent gebruik van de meest recente versies, waardoor overbodige kopieën worden voorkomen.

SharePoint voor het onderwijs
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke docent een persoonlijke opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een privé opslagruimte, waardoor leerkrachten op een simpele manier documenten kunnen opslaan en veilig houden.

Microsoft Office apps

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 is er toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor docenten en leerlingen bekend terrein. Door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos samen met elkaar.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: