Transport & Logistiek

banner-transport-logistiek

De Transport & Logistiek sector is het hart van de Nederlandse economie, en een sector die constant in beweging is. Een passende ICT-oplossing die meegaat met deze beweging is daarbij van essentieel belang. Met oplossingen die gemakkelijk schaalbaar en altijd up-to-date zijn is OfficeGrip al sinds dag één partner binnen de Transport & Logistiek sector.

Bereikbaarheid

Binnen de Transport & Logistiek sector is bereikbaarheid van groot belang. Het contact met de leveranciers, klanten en medewerkers onderweg staan centraal. OfficeGrip biedt met Lync en Exchange een VoIP en email oplossing ineen, waarmee u en uw medewerkers altijd bereikbaar zijn, ongeacht de locatie of het apparaat wat wordt gebruikt.

Integratie

OfficeGrip biedt haar klanten binnen de Transport & Logistiek sector de mogelijkheid om al haar applicaties gemakkelijk te koppelen met onze oplossingen. Of het nu gaat om een Transport Management Systeem, Warehouse Management Systeem of een Vehicle Tracking Systeem, wij zorgen altijd voor een naadloze integratie.