OfficeGrip_logo

ICT-oplossingen voor de transport en logistiek

Bij OfficeGrip ondersteunen wij de transport en logistiek met verschillende ICT-oplossingen. Bekijk al onze oplossingen of neem contact op met een van onze adviseurs.

Een moderne werkplek voor de complete organisatie

De transport en logistiek is continu aan het groeien. Dit zorgt ervoor dat er verschillende uitdagingen ontstaan op het gebied van de ICT-infrastructuur. Met een moderne werkplek wordt ervoor gezorgd dat alle gegevens vanuit één centraal punt te benaderen zijn. Dit maakt het makkelijker om verschillende gegevens te vinden en samen te werken met elkaar.

Professionaliseer de ICT-omgeving en geef werknemers de mogelijkheid om snel en gemakkelijk met elkaar te communiceren. Met een moderne werkplek wordt er efficiënter gewerkt binnen de organisatie.

ICT Logistiek en Transport
Logistiek en Transport ICT oplossing

Eén centrale opslagplek voor gegevens

De transport en logistiek sector werkt met veel verschillende soorten data. Veel van deze gegevens staan op verschillende apparaten of op een traditionele fileserver. Dit brengt risico’s met zich mee op het gebied van dataverlies. Dit wil je als organisatie uiteraard voorkomen.

Een SharePoint omgeving maakt het mogelijk om alle gegevens op één centraal punt op te slaan. Dit zorgt ervoor dat alle werknemers één centraal systeem hebben waarin alle gegevens staan. Op basis van toegangsrechten wordt het mogelijk om gegevens af te schermen, waardoor per afdeling verschillende gegevens zichtbaar zijn.

Toegang via een beveiligde werkomgeving

Met een moderne werkplek wordt er gebruik gemaakt van een uiterst veilige werkomgeving. De toegang tot gegevens wordt op basis van rechten toegekend, waardoor het ook geschikt is voor gevoelige gegevens. Met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden worden de gegevens optimaal beveiligd.

Communicatie & Media beveiligde werkomgeving

ICT Partner voor het MKB

OfficeGrip als Business partner

Efficiënt werken

Snel toegang tot benodigde gegevens

Efficiënter werken is een belangrijk onderdeel binnen de transport en logistiek. Een degelijke ICT-omgeving speelt daarbij een belangrijke rol. Geef werknemers de mogelijkheid om efficiënter te werken met een moderne werkplek, waardoor de productiviteit toeneemt. 

ICT Oplossing voor de Logistiek
Transport ICT oplossingen

Complete ondersteuning

Ons adoptie & change management traject

Met ons adoptie & change management traject ondersteunen wij organisaties van begin tot eind. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem zorgt voor verandering in de organisatie. Bij OfficeGrip helpen wij werknemers optimaal gebruik te maken van de nieuwe omgeving, waardoor direct de productiviteit toeneemt.

Veiligheid

Deel gegevens op een veilige manier

Met een moderne werkplek hebben werknemers een veilig platform om gegevens met elkaar te delen. Werknemers kunnen op deze manier beter samenwerken, terwijl de organisatie controle behoudt. Het creëert daarmee een veilige plek om gegevens in te delen.

Kosten efficiënte oplossing MS 365
Accountancy IT Training

Minder complexiteit

Versimpel de ICT-omgeving

Organisaties maken regelmatig gebruik van verschillende systemen. Dit zorgt voor onnodige complexiteit en kan veiligheidsrisico’s met zich meenemen. Met Microsoft 365 maak je de omgeving simpeler, veiliger en kostenefficiënt.

ICT partner voor het MKB

OfficeGrip als Business partner

“De beste ICT Partner voor het MKB zijn” – daar doen wij het voor. Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven succesvol vanaf elke locatie te laten werken. Dit doen wij door ondersteuning te bieden op het gebied van software en hardware oplossingen. 

ICT specialist Accountancy

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de Cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.
Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Microsoft Teams

Optimaal samenwerken in één omgeving

Met Microsoft Teams wordt alle interne communicatie in één systeem gezet, waardoor korte vragen niet meer in de e-mailboxen belanden. Deel document gemakkelijk met collega’s door deze via de chat te sturen of maak gebruik van de vergadermogelijkheden.

Microsoft Teams T-Mobile
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke werknemer een persoonlijke opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een privé opslagruimte, waardoor werknemers op een simpele manier documenten kunnen opslaan en veilig houden.

Microsoft Office apps

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 heb je toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor werknemers bekend terrein en door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos samen.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: