Zorg & Welzijn

banner-zorg-welzijn
De Zorg- en Welzijnssector neemt een belangrijke positie in binnen onze samenleving. OfficeGrip vindt het haar plicht om deze sector te ondersteunen op het gebied van ICT. Wij denken graag met uw organisatie mee en zetten daarbij onze oplossingen ter ondersteuning in, rekening houdend met de wet- en regelgeving omtrent privacygevoelige informatie.

Kosten efficiënt

OfficeGrip biedt haar oplossingen voor de Zorg- en Welzijnssector aan tegen speciale tarieven. Binnen OfficeGrip zijn wij ons ervan bewust dat iedereen deze sector ooit nodig heeft, en daarom is het voor organisaties binnen de Zorg- en Welzijnssector mogelijk om alle producten en diensten van OfficeGrip af te nemen tegen gunstige tarieven.

Privacy

Binnen de Zorg- en Welzijnssector wordt er veel met privacygevoelige informatie gewerkt. OfficeGrip is bekend met de wet- en regelgeving omtrent privacygevoelige informatie en biedt organisaties binnen de Zorg- en Welzijnssector een oplossing waarin privacygevoelige informatie kan worden opgeslagen, gearchiveerd, geopend en bewerkt conform de geldende wet- en regelgeving.


 

IT-Gids voor Zorginstellingen

In het afgelopen decennium is de zorgsector grondig veranderd. Medische technologie en hulpmiddelen zijn geavanceerder dan ooit, digitale communicatie is de standaard geworden, de prijsdruk is toegenomen en er zijn nieuwe zorgmodellen ontstaan.
Zorginstellingen kunnen zich aanpassen aan de druk van de industrie door kosten te optimaliseren en de kwaliteit van zorg te maximaliseren.

Office 365 biedt:

  • Een tech-friendly ‘Bring your own device’ (BYOD) omgeving
  •  

  • Verbeterde privacybescherming
  •  

  • Beter risicobeheer met compliancemogelijkheden

 

 
Download hier de gids!
 
 

Bekijk hieronder alvast een preview van de IT-gids: