OfficeGrip_logo

Yammer introduceert nieuwe mogelijkheden – Juli 2021

Nieuwe functionaliteiten

Microsoft heeft in juli verschillende nieuwe integraties en mogelijkheden in Yammer aangekondigd. Met deze nieuwe functionaliteiten wordt het nog makkelijker om verbonden te blijven met de organisatie en nieuws met elkaar te delen. Yammer heeft namelijk meer dan tientallen miljoenen maandelijkse actieve gebruikers wereldwijd! Microsoft maakt Yammer nog toegankelijker door de ervaring te integreren in Microsoft 365 en Microsoft Viva.

Wat zijn de nieuwste Yammer functionaliteiten?

In Microsoft Yammer zijn er verschillende kleine aanpassingen gemaakt. Deze aanpassingen maken het mogelijk om nog effectiever in Yammer te communiceren. We bekijken per onderdeel wat er precies veranderd is.

1. Plaats berichten namens een andere gebruiker

Het is met de nieuwste versie van Yammer mogelijk om berichten te plaatsen namens een andere gebruiker. Dit maakt het makkelijker voor werknemers met een druk schema om iemand anders een bericht te laten opstellen. Nadat goedkeuring wordt verleend aan een gebruiker, kan deze gebruiker namens iemand anders een bericht versturen. Deze mogelijkheid is niet beperkt tot alleen Yammer-beheerders, maar is voor iedere gebruiker toegankelijk. Dit maakt het dus mogelijk om belangrijk nieuws sneller en eenvoudiger te delen.  

Microsoft Yammer posten namens een andere gebruiker

2. Yammer e-mails in Outlook hebben een nieuw uiterlijk

De e-mails die Yammer verstuurt hebben een ander uiterlijk gekregen. Dit maakt het een stuk overzichtelijker om al de laatste ontwikkelingen mee te krijgen binnen de organisatie. Het uiterlijk van de e-mails is veranderd en het is mogelijk om direct de interactie aan te gaan vanuit het e-mailbericht.

Microsoft Yammer nieuw e-mail

3. Volg gesprekken per onderwerp in Yammer

Om het makkelijker te maken om verbonden te blijven, is het nu mogelijk om per onderwerp gesprekken te volgen. Wanneer je op een categorie hebt gefilterd, is het mogelijk om deze pagina specifiek te volgen. In de toekomst wordt het ook mogelijk om te zien wie deze pagina specifiek volgen. Hierdoor wordt het makkelijker om de organisatie beter te betrekken bij alle berichtgeving. Werknemers worden op deze manier optimaal op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie.

Microsoft Yammer categorieën en onderwerpen

4. Yammer communities in Outlook voor het web

De Yammer communities zijn binnenkort zichtbaar in Outlook voor het web. Met deze functie wordt het mogelijk om in dezelfde Outlook omgeving Yammer te benaderen. Dit zorgt er dus voor dat je minder hoeft te wisselen tussen verschillende applicaties. Deze oplossing wordt ergens de komende maanden toegevoegd aan de Outlook voor het web omgeving.

Microsoft Yammer Outlook

Tot slot

Dit zijn de nieuwste mogelijkheden die aan Microsoft Yammer zijn toegevoegd. Met deze mogelijkheden zorgt Microsoft ervoor dat Yammer nog efficiënter binnen een organisatie kan worden gebruikt. Wil je nu meer weten over Microsoft Yammer en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Download dan gratis ons eBook met meer informatie:

Download het gratis eBook:

Yammer Catalogus met Gebruikersscenario's

yammer-catalogus-met-gebruiksscenarios-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  Hoe werk je succesvol hybride met jouw organisatie
  Microsoft 365

  Hoe werk je succesvol hybride met jouw organisatie

  We zien dat steeds meer organisaties het mogelijk maken om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Hybride werken is enorm in populariteit toegenomen, omdat werknemers het prettig vinden gedeeltelijk vanuit huis te werken. Om dit succesvol te kunnen doen zijn er wel een aantal benodigdheden. Zo moeten de juiste spullen aanwezig zijn en moet de IT-omgeving goed op orde zijn. Daarom kijken wij hier hoe je als organisatie succesvol hybride werken kan faciliteren.

  Lees meer...
  Wat is Microsoft Entra
  Beveiliging

  Wat is Microsoft Entra

  Microsoft Entra is een nieuw product specifiek gericht op beveiliging. Het maakt onderdeel uit van het identiteit en toegangsbeheer en bestaat uit 3 verschillende onderdelen. Met Microsoft Entra krijgen organisaties inzicht in de rechtenstructuur, identiteiten die inloggen, verschillende soorten infrastructuren en verificatie van werknemers.

  Lees meer...
  Microsoft Teams als VoIP oplossing
  CEO

  Microsoft Teams als VoIP oplossing

  Met een VoIP oplossing wordt het mogelijk om te bellen via een internetverbinding. Deze VoIP oplossing kun je ook in de Microsoft Teams omgeving implementeren. Op deze manier wordt Microsoft Teams jouw centrale hub voor alle bedrijfscommunicatie. Dit voorkomt dat er een aparte VoIP omgeving nodig is, wat weer onnodige kosten met zich meebrengt.

  Lees meer...

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!