OfficeGrip_logo

Yammer introduceert nieuwe mogelijkheden – Juli 2021

Nieuwe functionaliteiten

Microsoft heeft in juli verschillende nieuwe integraties en mogelijkheden in Yammer aangekondigd. Met deze nieuwe functionaliteiten wordt het nog makkelijker om verbonden te blijven met de organisatie en nieuws met elkaar te delen. Yammer heeft namelijk meer dan tientallen miljoenen maandelijkse actieve gebruikers wereldwijd! Microsoft maakt Yammer nog toegankelijker door de ervaring te integreren in Microsoft 365 en Microsoft Viva.

Wat zijn de nieuwste Yammer functionaliteiten?

In Microsoft Yammer zijn er verschillende kleine aanpassingen gemaakt. Deze aanpassingen maken het mogelijk om nog effectiever in Yammer te communiceren. We bekijken per onderdeel wat er precies veranderd is.

1. Plaats berichten namens een andere gebruiker

Het is met de nieuwste versie van Yammer mogelijk om berichten te plaatsen namens een andere gebruiker. Dit maakt het makkelijker voor werknemers met een druk schema om iemand anders een bericht te laten opstellen. Nadat goedkeuring wordt verleend aan een gebruiker, kan deze gebruiker namens iemand anders een bericht versturen. Deze mogelijkheid is niet beperkt tot alleen Yammer-beheerders, maar is voor iedere gebruiker toegankelijk. Dit maakt het dus mogelijk om belangrijk nieuws sneller en eenvoudiger te delen.  

Microsoft Yammer posten namens een andere gebruiker

2. Yammer e-mails in Outlook hebben een nieuw uiterlijk

De e-mails die Yammer verstuurt hebben een ander uiterlijk gekregen. Dit maakt het een stuk overzichtelijker om al de laatste ontwikkelingen mee te krijgen binnen de organisatie. Het uiterlijk van de e-mails is veranderd en het is mogelijk om direct de interactie aan te gaan vanuit het e-mailbericht.

Microsoft Yammer nieuw e-mail

3. Volg gesprekken per onderwerp in Yammer

Om het makkelijker te maken om verbonden te blijven, is het nu mogelijk om per onderwerp gesprekken te volgen. Wanneer je op een categorie hebt gefilterd, is het mogelijk om deze pagina specifiek te volgen. In de toekomst wordt het ook mogelijk om te zien wie deze pagina specifiek volgen. Hierdoor wordt het makkelijker om de organisatie beter te betrekken bij alle berichtgeving. Werknemers worden op deze manier optimaal op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie.

Microsoft Yammer categorieën en onderwerpen

4. Yammer communities in Outlook voor het web

De Yammer communities zijn binnenkort zichtbaar in Outlook voor het web. Met deze functie wordt het mogelijk om in dezelfde Outlook omgeving Yammer te benaderen. Dit zorgt er dus voor dat je minder hoeft te wisselen tussen verschillende applicaties. Deze oplossing wordt ergens de komende maanden toegevoegd aan de Outlook voor het web omgeving.

Microsoft Yammer Outlook

Tot slot

Dit zijn de nieuwste mogelijkheden die aan Microsoft Yammer zijn toegevoegd. Met deze mogelijkheden zorgt Microsoft ervoor dat Yammer nog efficiënter binnen een organisatie kan worden gebruikt. Wil je nu meer weten over Microsoft Yammer en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Download dan gratis ons eBook met meer informatie:

Download het gratis eBook:

Yammer Catalogus met Gebruikersscenario's

yammer-catalogus-met-gebruiksscenarios-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  neomounts
  Eindgebruiker

  Optimaliseer uw werkplek: ontdek de ideale monitorarm, laptopstand en trolley voor uw organisatie

  In de dynamische wereld van moderne werkplekken is ergonomie cruciaal voor een productieve en comfortabele werkomgeving. Daarom presenteren wij met trots onze aanbevolen producten, variërend van NEXT-series monitorarmen tot handige laptopstands en veelzijdige trolleys. In deze blog nemen we een kijkje in de unieke eigenschappen van elk product in onze selectie.

  Lees meer...
  Stream-Microsoft
  Eindgebruiker

  Microsoft Stream: de toekomst van video in Microsoft 365

  De toekomst van video op het werk ziet er rooskleurig uit met Microsoft Stream, het videoplatform binnen Microsoft 365 voor bedrijven. Dit platform integreert video’s in de dagelijkse gang van zaken op het werk. Met nieuwe tools en functies zoals Copilot, snelle trim, vertalingen, video-afspelen en opnemen in Outlook, en meer, kunt u uw video’s boeiender en toegankelijker maken voor mensen op uw werk.

  Lees meer...
  excellente-klantbeleving
  Achtergrond

  Vernieuwde klantbeleving: de kracht van ons nieuwe ticketsysteem

  Bij OfficeGrip is ons voornaamste doel om langdurige en waardevolle relaties met onze klanten op te bouwen. Om hierin te kunnen excelleren is recentelijk de Customer Experience-afdeling opgericht, die een cruciale rol gaat spelen als verbindende schakel tussen onze organisatie en klanten. In dit blogartikel licht ik graag uit hoe dit team niet alleen problemen oplost, maar ook een waardevolle toevoeging biedt aan onze klanten.

  Lees meer...

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!