OfficeGrip_logo

Yammer introduceert nieuwe mogelijkheden – Juli 2021

Nieuwe functionaliteiten

Microsoft heeft in juli verschillende nieuwe integraties en mogelijkheden in Yammer aangekondigd. Met deze nieuwe functionaliteiten wordt het nog makkelijker om verbonden te blijven met de organisatie en nieuws met elkaar te delen. Yammer heeft namelijk meer dan tientallen miljoenen maandelijkse actieve gebruikers wereldwijd! Microsoft maakt Yammer nog toegankelijker door de ervaring te integreren in Microsoft 365 en Microsoft Viva.

Wat zijn de nieuwste Yammer functionaliteiten?

In Microsoft Yammer zijn er verschillende kleine aanpassingen gemaakt. Deze aanpassingen maken het mogelijk om nog effectiever in Yammer te communiceren. We bekijken per onderdeel wat er precies veranderd is.

1. Plaats berichten namens een andere gebruiker

Het is met de nieuwste versie van Yammer mogelijk om berichten te plaatsen namens een andere gebruiker. Dit maakt het makkelijker voor werknemers met een druk schema om iemand anders een bericht te laten opstellen. Nadat goedkeuring wordt verleend aan een gebruiker, kan deze gebruiker namens iemand anders een bericht versturen. Deze mogelijkheid is niet beperkt tot alleen Yammer-beheerders, maar is voor iedere gebruiker toegankelijk. Dit maakt het dus mogelijk om belangrijk nieuws sneller en eenvoudiger te delen.  

Microsoft Yammer posten namens een andere gebruiker

2. Yammer e-mails in Outlook hebben een nieuw uiterlijk

De e-mails die Yammer verstuurt hebben een ander uiterlijk gekregen. Dit maakt het een stuk overzichtelijker om al de laatste ontwikkelingen mee te krijgen binnen de organisatie. Het uiterlijk van de e-mails is veranderd en het is mogelijk om direct de interactie aan te gaan vanuit het e-mailbericht.

Microsoft Yammer nieuw e-mail

3. Volg gesprekken per onderwerp in Yammer

Om het makkelijker te maken om verbonden te blijven, is het nu mogelijk om per onderwerp gesprekken te volgen. Wanneer je op een categorie hebt gefilterd, is het mogelijk om deze pagina specifiek te volgen. In de toekomst wordt het ook mogelijk om te zien wie deze pagina specifiek volgen. Hierdoor wordt het makkelijker om de organisatie beter te betrekken bij alle berichtgeving. Werknemers worden op deze manier optimaal op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie.

Microsoft Yammer categorieën en onderwerpen

4. Yammer communities in Outlook voor het web

De Yammer communities zijn binnenkort zichtbaar in Outlook voor het web. Met deze functie wordt het mogelijk om in dezelfde Outlook omgeving Yammer te benaderen. Dit zorgt er dus voor dat je minder hoeft te wisselen tussen verschillende applicaties. Deze oplossing wordt ergens de komende maanden toegevoegd aan de Outlook voor het web omgeving.

Microsoft Yammer Outlook

Tot slot

Dit zijn de nieuwste mogelijkheden die aan Microsoft Yammer zijn toegevoegd. Met deze mogelijkheden zorgt Microsoft ervoor dat Yammer nog efficiënter binnen een organisatie kan worden gebruikt. Wil je nu meer weten over Microsoft Yammer en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Download dan gratis ons eBook met meer informatie:

Download het gratis eBook:

Yammer Catalogus met Gebruikersscenario's

yammer-catalogus-met-gebruiksscenarios-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  Achtergrond

  Inventariseer kwetsbaarheden: De fundering van cyberweerbaarheid

  Het inventariseren van kwetsbaarheden is meer dan een technische noodzaak; het is een strategische stap die de ruggengraat vormt van elke cybersecurity-strategie. Deze blog biedt een analyse van deze procedure, evalueert de gevolgen voor bedrijfscontinuïteit en rampenherstelplanning, en geeft concrete aanbevelingen om organisaties te beschermen tegen hedendaagse cyberdreigingen.

  Lees meer...
  Achtergrond

  Secure7: Versterking van uw cyberweerbaarheid in het licht van NIS2

  Cybersecurity is een cruciaal onderwerp in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. Het beschermt onze gegevens, systemen en infrastructuur tegen kwaadwillende aanvallen en bedreigingen. Met de voortdurende groei van technologie en het toenemende aantal cyberaanvallen, wordt het waarborgen van digitale veiligheid steeds urgenter.

  Lees meer...
  header-nis2-self-assessment-8
  Beveiliging

  Nieuw! Het OfficeGrip NIS2 Self Assessment

  Met trots kondigen wij in dit blog de lancering van het OfficeGrip NIS2 Self Assessment aan. Dit Assessment is speciaal ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het navigeren door de complexiteit van de aanstaande NIS2-regelgeving. Deze kosteloze online zelfevaluatie kunt u inzetten om inzicht te krijgen in hoeverre uw organisatie impact gaat ervaren van de NIS2 wetgeving en in welke mate u al voldoet aan de beoogde NIS2 cyberveiligheid maatregelen.

  Lees meer...

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!