OfficeGrip_logo

Een digitale werkplek voor Non-Profit

De Non-Profitsector vervult een belangrijke positie binnen onze samenleving. Bij OfficeGrip ondersteunen wij deze sector met ICT-oplossingen tegen een gunstig tarief.

Een passende ICT-omgeving voor Non-Profit organisaties

Bij OfficeGrip hechten we grote waarde aan de Non-Profitsector. Wij denken graag met uw organisatie mee en zetten verschillende middelen in om te helpen uw missie te verwezenlijken. Dit doen wij door ondersteuning te bieden op het gebied van hardware en software, zodat u zich kunt focussen op uw missie.

Ons doel is om een veilige, betrouwbare en kostenefficiënte werkomgeving te creëren. We realiseren dit door gebruik te maken van de voordelen die Microsoft 365 te bieden heeft.

Non-profit Microsoft 365
Accountantskantoren traditionele file server

Eén kostenefficiënte oplossing

OfficeGrip stelt haar oplossingen speciaal voor de Non-Profit sector beschikbaar tegen aantrekkelijke tarieven. Wij vinden het namelijk belangrijk om de Non-Profitsector optimaal te ondersteunen bij haar missie. We maken hiervoor gebruik van speciale licentietypen, waardoor u als Non-Profitorganisatie kunt profiteren van een moderne werkplek tegen een voordelig tarief. Met deze moderne werkplek wordt de efficiëntie binnen uw organisatie verhoogd, waardoor er meer tijd overblijft voor belangrijke taken.

Toegang via een beveiligde werkomgeving

Met een moderne werkplek wordt er gebruik gemaakt van een uiterst veilige werkomgeving. Toegang tot gegevens wordt toegewezen op basis van gebruikersrechten, waardoor dit ook geschikt is voor vertrouwelijke informatie. Met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden worden de gegevens optimaal beveiligd.

ICT Non-Profit

ICT-partner voor Non-Profitorganisaties

OfficeGrip als Business partner

Efficiënter werken

Hogere efficiëntie binnen uw organisatie

Bij OfficeGrip implementeren wij ICT-oplossingen die onze partners helpen efficiënter te werken. Voor Non-Profitorganisaties betekent dit dat er meer tijd beschikbaar komt voor belangrijke werkzaamheden. Op deze manier worden de beschikbare middelen optimaal ingezet.

IT-oplossing accountancy
Accountancy IT Training

Complete ondersteuning

Ons Adoption & Change Management traject

Met ons Adoption & Change Management traject ondersteunen wij organisaties gedurende het hele proces. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem zorgt voor verandering binnen de organisatie. Bij OfficeGrip ondersteunen wij diverse Non-Profitorganisaties om optimaal gebruik te maken van de nieuwe digitale omgeving.

Voordelige tarieven

Een kostenefficiënte oplossing

Microsoft 365 heeft speciale tarieven voor de Non-Profitsector. Dit zorgt ervoor dat de moderne werkplek een kostenefficiënte oplossing is. Alle applicaties worden met Microsoft 365 geïntegreerd in één omgeving, waardoor de complexiteit wordt verlaagd. Dit bespaart kosten en zorgt voor een efficiëntere werkomgeving.

Kosten efficiënte oplossing MS 365
Microsoft 365 Accountancy

Flexibel

Snel op- en afschalen binnen Microsoft 365

In de Non-Profitsector is er behoefte aan flexibiliteit. Dit betekend dat er regelmatig op- en afgeschaald moet worden met licenties. Met Microsoft 365 voor Non-Profitorganisaties wordt het eenvoudig om medewerkers toe te voegen of af te schalen binnen de moderne werkplek.

ICT-partner voor Non-Profitorganisaties

OfficeGrip als Business partner

OfficeGrip biedt uitgebreide ondersteuning aan Non-Profitorganisaties voor hun ICT-omgeving. Wij denken graag mee met uw organisatie en implementeren onze oplossingen op de meest efficiënte wijze. 

ICT specialist Accountancy

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft de bouw-en vastgoed sector toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt makkelijker door Microsoft Teams en met OneDrive heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Microsoft Teams

Optimaal samenwerken in één omgeving

Microsoft Teams brengt alle interne communicatie samen in één systeem, waardoor korte vragen niet langer in de mail terechtkomen. Documenten delen met collega’s wordt vereenvoudigt, dankzij de mogelijkheid om ze rechtstreeks via de chat te versturen. Daarnaast biedt het platform handige vergaderopties voor een gemakkelijke en effectieve samenwerking.

Microsoft Teams Odido
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke werknemer een gepersonaliseerde opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een opslagruimte waarin werknemers op een eenvoudige manier documenten kunnen opslaan en beveiligen. 

Microsoft Office applicaties

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 is er toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor werknemers meestal al bekend. Door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos met elkaar samen. 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!