OfficeGrip_logo

Hoe stel ik mijn e-mail in in Outlook 2013 of 2010 voor Office 365

In deze stappen wordt beschreven hoe u uw e-mailaccount op uw pc kunt instellen met Outlook 2013 of Outlook 2010.Heeft u een Mac? Zie E-mail instellen in Outlook voor Mac of E-mail instellen in Outlook voor Mac 2011.

Zie Een e-mailaccount toevoegen met aangepaste instellingen of wanneer de automatische configuratie niet werkt als u Outlook wilt instellen met een account dat POP3 of IMAP4 gebruikt.

Uw e-mailaccount voor werk of school instellen met de wizard Outlook

OPMERKING   Als u Outlook 2010 gebruikt met Office 365 voor Bedrijven, moet u uw bureaublad instellen voordat u Outlook kunt instellen voor toegang tot uw account. Zie Office 2010-bureaubladprogramma’s instellen voor gebruik met Office 365 voor Bedrijven.

  1. Open Outlook 2013 of Outlook 2010. Wanneer de wizard Outlook opstarten is geopend, selecteert u Volgende. Selecteer op de pagina E-mailaccounts de optie Volgende.Als de wizard niet wordt geopend of als u een extra e-mailaccount wilt toevoegen, selecteert u op de Outlook-werkbalk het tabblad Bestand.

    Schermafbeelding van het linkerdeel van het Outlook-lint met Bestand geselecteerd

  2. Selecteer Account toevoegen.

    De opdracht Account toevoegen in de weergave Backstage

  3. Geef op de pagina Automatische accountconfiguratie uw naam, e-mailadres en wachtwoord op, en selecteer vervolgens Volgende.
  4. Selecteer Voltooien.

 
Mijn account is niet geconfigureerd

Als uw account niet automatisch is geconfigureerd, wordt u in Outlook mogelijk gevraagd het opnieuw te proberen via een niet-versleutelde verbinding met de e-mailserver. Als dit niet werkt, kunt u de optie voor handmatig instellen gebruiken. Zie Een e-mailaccount toevoegen met aangepaste instellingen of wanneer de automatische configuratie niet werkt.
 

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!