OfficeGrip_logo

Ict voor de transport en logistiek branche

Bent u als ondernemer actief in de transport en logistiek sector en op zoek naar een betrouwbare, voordelige ict-partner dan is OfficeGrip er speciaal voor u!

Dé ict-specialist voor het MKB-bedrijf 

OfficeGrip is ICT-specialist voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

Bereikbaarheid

Binnen de Transport & Logistiek sector is bereikbaarheid van groot belang. Het contact met de leveranciers, klanten en medewerkers onderweg staan centraal. OfficeGrip biedt met Lync en Exchange een VoIP en email oplossing ineen, waarmee u en uw medewerkers altijd bereikbaar zijn, ongeacht de locatie of het apparaat wat wordt gebruikt.

Integratie

OfficeGrip biedt haar klanten binnen de Transport & Logistiek sector de mogelijkheid om al haar applicaties gemakkelijk te koppelen met onze oplossingen. Of het nu gaat om een Transport Management Systeem, Warehouse Management Systeem of een Vehicle Tracking Systeem, wij zorgen altijd voor een naadloze integratie.

Contact

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!