Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

ict-transport-logistiek

Ict voor de transport en logistiek branche

Bent u als ondernemer actief in de transport en logistiek sector en op zoek naar een betrouwbare, voordelige ict-partner dan is OfficeGrip er speciaal voor u!

OfficeGrip is ICT-specialist voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

Binnen de Transport & Logistiek sector is bereikbaarheid van groot belang. Het contact met de leveranciers, klanten en medewerkers onderweg staan centraal. OfficeGrip biedt met Lync en Exchange een VoIP en email oplossing ineen, waarmee u en uw medewerkers altijd bereikbaar zijn, ongeacht de locatie of het apparaat wat wordt gebruikt.

OfficeGrip biedt haar klanten binnen de Transport & Logistiek sector de mogelijkheid om al haar applicaties gemakkelijk te koppelen met onze oplossingen. Of het nu gaat om een Transport Management Systeem, Warehouse Management Systeem of een Vehicle Tracking Systeem, wij zorgen altijd voor een naadloze integratie.

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback