Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Microsoft Teams zakelijk

Het samenwerkingsplatform van een organisatie

Met Microsoft Teams voor zakelijk gebruik wordt het gemakkelijker om met collega’s samen te werken. Microsoft Teams biedt verschillende samenwerkingsmogelijkheden en integreert nauw samen met de verschillende Microsoft Office-apps. De voordelen van Microsoft Teams zakelijk gezien lichten wij hier toe.

Werk veilig samen vanuit de cloud

Met Microsoft Teams zakelijk wordt het mogelijk om vanaf elke locatie veilig te werken. Bestanden en documenten kunnen vanaf elke locatie worden geopend en bewerkt. Dit maakt het makkelijker om een hybride werkplek te hebben. Collega’s kunnen met Microsoft Teams zakelijke documenten versturen en ontvangen via de chat functie. Het heen en weer mailen van documenten is dan ook verleden tijd. Dit maakt het voor bedrijven makkelijker om een overzicht over alle gegevens en documenten te houden.
Microsoft Teams zakelijk 365

Toegang tot zakelijke documenten in Microsoft Teams

Het werken vanaf verschillende apparaten met Microsoft Teams zakelijk wordt een stuk gemakkelijker. De gegevens in Microsoft Teams zijn toegankelijk vanaf elke apparaat dat toegang heeft tot de Teams omgeving. Alles wordt live naar de cloud gesynchroniseerd, waardoor de meest recente versie toegankelijk is op alle apparaten. Documenten kunnen samen met collega’s worden bewerkt in de vertrouwde Microsoft Office omgeving.

Plan zakelijke vergaderingen in met Microsoft Teams

Met Microsoft Teams zakelijk wordt het mogelijk om vanaf elke locatie vergaderingen te hebben. Maak gebruik van videovergaderingen en stimuleer teamwerk tijdens een meeting. Oproepen kunnen met of zonder videocamera worden gestart. In Microsoft Teams zitten verschillende soorten functionaliteiten die het makkelijker maken om samen te werken met elkaar.
Microsoft Teams voor bedrijven

Wat zijn de kosten van Microsoft Teams

Microsoft Teams is voor bedrijven onderdeel van de Microsoft 365 licentie. Deze licentie bevat alle Microsoft apps die jij nodig hebt om efficiënt te werken. Je haalt namelijk het meeste profijt uit Microsoft Teams door gebruik te maken van de complete 365 omgeving. De integratie met verschillende Microsoft apps zorgt ervoor dat Microsoft Teams optimaal in gebruik kan worden genomen. Voor een duidelijk overzicht van de potentiële kosten kun je hier kijken.

Advies nodig over Microsoft Teams?

Neem dan contact op met onze Microsoft Teams experts.

Complete integratie met Microsoft 365

Microsoft Teams zakelijk is onderdeel van de Microsoft 365 omgeving. Dit zorgt ervoor dat er een diepe integratie is met de verschillende Office-apps zoals Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Outlook. De complete Microsoft 365 omgeving is erop gericht om apps zoveel mogelijk met elkaar samen te laten werken. Dit maakt het makkelijker om documenten te vinden en goed te beveiligen. Met Microsoft 365 creëer je een moderne werkomgeving om vanaf elke locatie veilig te kunnen werken.

Tot slot

Met Microsoft Teams wordt het makkelijker om samen te werken met collega’s. Nu we steeds meer vanuit verschillende plekken zijn gaan werken kan Microsoft Teams eigenlijk niet ontbreken. Ben je nou opzoek naar meer informatie over Microsoft Teams? Download dan ons eBook “Maak kennis met Microsoft Teams”.

Meer weten over Microsoft Teams?

Download dan nu het gratis Ebook "Maak kennis met Microsoft Teams".

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  SharePoint templates
  CEO

  De 8 nieuwste SharePoint templates

  De 8 nieuwste SharePoint templates. Standaard templates voor SharePoint. SharePoint is een omgeving waarin alle bedrijfsgegevens op één centraal punt terecht komen. Dit maakt het makkelijker om gegevens snel te

  Lees meer...
  Viva Topics
  CEO

  Microsoft Viva Topics

  Microsoft Viva Topics Onderwerpen op één centrale plek Met Microsoft Viva Topics wordt het mogelijk om met AI (Kunstmatige intelligentie) kennis te delen over een bepaald onderwerp. Voor nieuwe werknemers

  Lees meer...
  Een moderne werkplek
  Beveiliging

  Een moderne werkplek

  Een moderne werkplek Werken vanaf elke locatie Een moderne werkplek zorgt ervoor dat medewerkers hun werk vanaf elke locatie kunnen uitvoeren. Nu we steeds meer vanuit huis zijn gaan werken,

  Lees meer...
  Logo-OfficeGrip

  OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  Meer informatie over Microsoft Teams?

  Download ons eBook waarin de functionaliteiten van Microsoft Teams worden besproken.