OfficeGrip_logo

Home » Downloads » 4 stappen naar een succesvolle adoptie van uw Microsoft producten

4 stappen naar een succesvolle adoptie van uw Microsoft producten

Een ICT verandering behelst meer dan alleen techniek…

…dat weten we bij OfficeGrip maar al te goed. U haalt pas optimaal rendement uit uw investering als u, naast de technologische kant, ook aandacht besteedt aan de menselijke kant van de verandering.

Met onze Adoption Services begeleiden wij ICT trajecten vanuit de bril van organisatie- en gedragsverandering. Wij richten ons om het meekrijgen van uw medewerkers door ons te verdiepen en te verplaatsen in hun dagelijkse werkprocessen. Écht luisteren en meedenken verhoogt de veranderbereidheid en neemt weerstand weg.

Onze gecertificeerde Adoption & Change consultants combineren de Prosci® ADKAR® verandermanagement methode met de nieuwste ICT-trainingstechnieken. Zo rusten wij uw medewerkers uit met de nodige digitale kennis en vaardigheden om mee te kunnen groeien met alle toekomstige technologische ontwikkelingen.

Van strategische ontwerpsessies tot training van de medewerkers; met Adoption Services van OfficeGrip denken wij op alle niveaus van de digitale transitie met u mee.

In dit document laten we u zien waar OfficeGrip u kan helpen bij de succesvolle implementatie van uw nieuwe digitale werkomgeving.

4-stappen-naar-succesvolle-adoptie-microsoft-producten-2

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.