OfficeGrip_logo

Home » Downloads » Office 365 mogelijkheden uitbreiden met EMS

Office 365 mogelijkheden uitbreiden met EMS

Office 365 is een krachtig productiviteitsplatform dat uw gebruikers de vrijheid geeft om overal en vanaf elk apparaat te werken. Met Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) kunt u uw Office 365-mogelijkheden uitbreiden om uw mobiele Office-apps en uw bredere portfolio van cloudgebaseerde of cloudbewuste applicaties veilig te leveren.

EMS helpt bij het uitvoeren van uw end-user managementstrategie door het leveren van drie fundamentele vermogens

  • Veilige, gestroomlijnde toegang tot alle bedrijfsmiddelen
  • Beheerde mobiliteit waarmee gebruikers meer kunnen doen op hun apparaten, terwijl de assets van de organisatie worden beschermd
  • Geavanceerde beveiliging die constant luistert en leert van het steeds veranderende landschap van bedreigingen, zodat u kunt anticiperen op, ontdekken van en reageren op bedreigingen zodra ze zich voordoen

 
Voor veel organisaties is de implementatie van Office 365 een cruciale stap in de richting van digitale transformatie. EMS is uw kans om extra productiviteit, samenwerking en bescherming van eindgebruikers te bieden door veilige toegang, mobiel beheer en geavanceerde beveiliging mogelijk te maken.

Office-365-mogelijkheden-uitbreiden-met-EMS-2

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.