Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 3 augustus 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
hololens-microsoft-aankondiging-een-jaar

Eerste versie HoloLens komt binnen een jaar uit

Microsoft wilt de eerste versie van zijn augmented reality-bril binnen een jaar uitbrengen. Deze versie is bedoeld voor ontwikkelaars en zakelijke omgevingen.

HoloLens

In een video-interview met de BBC sprak Microsoft-baas Satya Nadella over de plannen die hij heeft met de HoloLens. Deze virtual- en augmented reality-bril moet binnen het komende jaar uitkomen en is zoals gebruikelijk bedoeld voor ontwikkelaars. Ook moet de VR-bril te gebruiken zijn door bedrijven. Nog niet duidelijk is hoe dit in praktijk gaat werken.

Ontwikkelplan

Ook gaf Nadella aan een ontwikkelplan voor de komende vijf jaar te hebben voor de HoloLens. Ook hier werd verder geen details over bekend gemaakt, maar het geeft wel aan dat consumenten waarschijnlijk nog even moeten wachten voordat de bril in de winkel ligt.

Het apparaat werd begin dit jaar aangekondigd en is bedoeld voor gebruik met Windows 10. Op zijn Build-conferentie in april toonde Microsoft de werking van de headset. Er zijn al verscheidene samenwerkingsverbanden aangekondigd; zo gaan onder andere astronauten van NASA met HoloLens werken. Een releasedatum is nog steeds niet bekend.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback