Communicatie & Media

banner-communicatie-media
De Communicatie & Media sector is een sector die zichzelf steeds opnieuw uitvindt.
Om constant aan de wensen en eisen van haar klanten te voldoen dienen organisaties binnen deze sector haar diensten steeds opnieuw uit te vinden.
OfficeGrip biedt organisaties binnen de Communicatie & Media sector de tools op het gebied van ICT die altijd up-to-date zijn en aan de hoogste standaarden voldoen, zodat u dit ook naar uw klanten toe kunt uitstralen.

Video conferencing

Om tot het perfecte eindproduct te komen voor de klant is het van belang om de lijnen kort te houden en constant in contact te staan met de klant.
OfficeGrip biedt met Lync een communicatietool waarmee dit bij uitstek mogelijk is.
Via de video conferencing mogelijkheid die Lync biedt is het mogelijk om op een zeer laagdrempelige en tijdsefficiënte manier in contact te staan met uw klanten.
Daarnaast biedt Lync de mogelijkheid om direct in uw conferencing bestanden of uw scherm te delen, zodat u binnen één omgeving alle belangrijke zaken kunt doornemen.

Creative Sharing

Binnen de Communicatie & Media sector zijn ideeën altijd de basis van het eindproduct.
OfficeGrip biedt met Yammer een Social Enterprise Platform waarin op een laagdrempelige manier deze ideeën in een beveiligde organisatieomgeving gedeeld kunnen worden.
Doordat deze ideeën binnen één centrale omgeving worden gedeeld fungeert Yammer ook als kennisbank van uw organisatie.
Via de eenvoudige Search Interface is informatie gemakkelijk terug te vinden.